Sin Miroslava Ilića u problemu? Pevač na sve načine pokušava da spasi situaciju!

Autor: Blic.rs

Zabava

18.11.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Miroslava Ilića, Marko Ilić (42) je u noći između petka i subote napravio incident u zgradi u kojoj živi na Novom Beogradu. Zbog toga mu slede dve prekršajne prijave.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Miroslav Ilić

Drama se satima odigravala ispred stana Marka Ilića, a u sve se u jednom trenutku umešao i sam pevač, Markov otac, Miroslav Ilić.

Marko Ilić je, naime, u noći između petka i subote pravio nesnosnu buku u stanu zbog čega su ga komšije prijavile policiji. On je isprva lupao komšiji na vrata, a policajce koji su došli na uvid je vređao i nije im dao da ga legitimišu. 

- Otvorio je vrata policajcima, ali nije hteo da im preda ličnu kartu. Vređao ih je i govorio da ne mogu da uđu u njegov stan zato što je njegovo vlasništvo. Na lice mesta došao je i njegov otac Miroslav Ilić nakon čega se smirio i dao je ličnu kartu - objašnjava upućen izvor.

Miroslav Ilić je patroli koja se našla na licu mesta rekao da se njegov sin tako ponaša zbog uticaja pića.

RepublikaFoto: instagram.com/miroslav__ilic
Miroslav Ilić

Zbog buke i vređanja policajca Marko Ilić će dobiti dve prekršajne prijave.

Prema članu 22 zakona o javnom redu i miru zbog prekršaja vređanja službenog lica u vršenju službene dužnosti kazniće se novčanom kaznom od 50.000 do 150.000 dinara ili kaznom zatvora od 30 do 60 dana.

Sinu pevača preti prekršajna prijava i zbog narušavanja javnog reda i mira ili stvaranje uznemirenja građana svađom ili vikom. Za ovaj prekršaj preti novčana kazna od 5 do 20 hiljada dinara.

Pevač Miroslav Ilić povrdio je da je policija bila na licu mesta.

RepublikaFoto: instagram.com/miroslav__ilic

- Bila je u pitanju preglasna muzika, ali je Marko sve regulisao nakon što je policija došla. Nije tačno da im nije otvarao vrata, već je izašao ispred stana i to su sve sredili, objasnio je da neće ponovo praviti buku. Komšije su zvale policiju i nije bilo ništa dramatično, samo prosto buka od muzike - tvrdi Miroslav Ilić.

Iz Ilićevog stana je dopirala buka, zbog čega su uznemirene komšije pozvale policiju. Međutim, on se tu nije zaustavio već je izašao iz stana i nastavio da pravi haos.

- On je izašao u hodnik, došao do ulaznih vrata jednog komšije i počeo je da lupa na vrata njegovog stana - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dika

19.11.2019 09:33

Samo zatvor sina spasava od daljeg bahaćenja i nasilja. A drugi sin mu u Americi istaknuti doktor.