Anin povratak muzici biće prava revolucija! Nikolićeva šutnula rođenog brata, pa angažovala novog menadžera: U sve umešan Aca Lukas!

Autor: Kurir

Zabava

17.11.2019

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle više od deset godina, Ana Nikolić više ne sarađuje s rođenim bratom Markom Nikolićem, koji joj je ugovarao nastupe, već je angažovala menadžera Ace Lukasa, saznaju beogradski mediji.

RepublikaFoto: instagram.com/ananikolicofficial
Ana Nikolić...

Svima je bilo čudno kada je Nikolićeva izjavila da njen novi album radi Darko Dimitrov, iako je prethodni CD „Labilna“ obilovao hitovima koje je napisao uglavnom njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta. Njih dvoje su i dalje u dobrim odnosima, ali Ana ga, kako beogradski mediji saznaju, nije pozvala da joj piše pesme. Ono što je još čudnije jeste to da je sklopila saradnju s jednim poznatim agentom iz Švajcarske, koji zastupa i Lukasa, i on će ubuduće obavljati poslove koje je dosad radio Anin brat Marko.

- Zaista će Anin povratak muzici biti revolucija, posebno što se tiče novih pesama. O njenom izgledu da ne pričamo, potrudila se da smrša i rezultati su očigledni. Želja joj je da ubuduće radi veće nastupe, verovatno i koncerte, pa je zato angažovala čoveka koji je stručan u tome. Dosad je nastupe ugovarao njen brat, ali ovo je ipak veliki zalogaj i on to ne bi mogao sam da radi. Novi menadžer ima sve što je potrebno za takve projekte, svoje ljude, logistiku, dobre ideje, marketing - kaže izvor i dodaje da nije isključeno da će Marko nastaviti da i dalje radi za svoju sestru, ali isključivo kao pomoćnik.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/ananikolicofficial
Ana Nikolić...

- Glavni menadžer može da prepusti nekome drugome da zakaže i odradi manje nastupe za Anu, pa će to verovatno biti Marko. Ali to neće biti često. Cilj angažovanja novih saradnika Ane Nikolić jeste da ona bude u vrhu muzičke scene, što podrazumeva i bolju saradnju s medijima. Marko je smatrao da novinari nisu blagonakloni prema njegovoj sestri, te da ne treba da im daje intervjue. To nije tačno, a toga je i Ana svesna - dodao je izvor i zaključio da se ova promena kod Ane neće odraziti na Markovu saradnju s Rastom:


- Stefan je zadovoljan Markovim angažovanjem, a ni Ani ne smeta to što joj je brat blizak s njenim bivšim suprugom.
RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Rasta...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading