(VIDEO) Kod Lune smo svašta videli, ali ovako nešto niko nije očekivao: Đoganijeva raspametila stajlingom, donji deo puca!

Autor:

Zabava

16.11.2019

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je sinoć nastupila u Štipu, a publika je sudeći po komentarima saglasna u tome da je ona kako vreme prolazi, sve bolja i uspešnija na nastupima. Ona je sinoć pevala i svoju novu pesmu "U ljubavi luda".

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Luna Đogani...

Sudeći po snimcima koje je objavila, publika je bila veoma zadovoljna i njenim nastupom, ali i pesmama, a svi su primetili da je Luna uspela da se transformiše u veoma kratkom roku. 

Naime, ponovo je plavuša na oduševljenje fanova koji nikada nisu voleli njenu tamniju boju kose, a sinoć se pojavila u kostimu zbog kojeg je izgledala veoma dominanto na sceni. 

Reč je o crnom kožnom trikou, koji je ukrašen sa resama od crne kože koji su padali niz noge i njihali se kad god bi ona zamahnula kukovima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night ? @morfiumfashion #lunadjo

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Nov 16, 2019 at 2:48am PST

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Đeka

16.11.2019 18:25

Samo golotinjom može da se predstavlja, a ne glasom i pevanjem.

Odgovori 32 8
Mateja

16.11.2019 18:59

Ovo je nesvakidašnje videti. Luna je izdominirala i ostavila utisak svetske zvezde. Iz nastupa u nastup sve je kvalitetnija i bolja. Izgledala je kao andjeo. zapalila je Štip. Ljudi moji sinoć je bilo nestvarno. Ludilo totalno.Svi su oduševljeni, posebno plavom bojom kose koja joj više leži nekog tamnija. Mala TOP si u svakom smislu te reči....Nastavi još jače ...zaslužuješ svu sreću ovoga sveta, plavi andjele

Odgovori 11 27
dragon

17.11.2019 13:00

@Mateja - Zašto je hvalite za stajling, nastup i plavu kosu, a ne pevanjem? Zato što priznajete da ne zna da peva. Ne zna ni da otvara usta. Šeta bez veze po bini i pokušava da igra i pokušava da ponekad otvori usta. Ajmoooouuuuuu!!!

Odgovori 23 2
Peconi

16.11.2019 19:03

Napravila je LOM. Publika je oduševljena. Ludilo totalno je bilo. Mala zna šta radi.Sa plavom kosom je prelepa,nikada više brineta. Stajling fantastičan. Pesma TOP.... oduševila me,samo nastavi tako. Visoka,zgodna, ko je ne bi poželeo videti i slušati.

Odgovori 10 30