Ne spava noćima zbog Veljkove svadbe: Ceca progovorila o dezinformacijama!

Autor: blic.rs

Zabava

16.11.2019

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ceca Ražantović, poslednjih dana, kako ona kaže nema vremena ni za spavanje, a sve zbog svadbe koju priprema svom sinu Veljku Ražnatoviću koji će se za samo devet dana oženiti svojom devojkom Bogdanom Rodić.

RepublikaFoto: instagram.com/aceisb4ck/ST/Vladimir Lukić
Ceca ženi sina 24.novembra

Ceca do sada nije želela da govori o detaljima organizacije, ali je u toku jednog prestoničkog događaja pristala da o tome razgovara verovatno i sama pod uticajem euforije. 

- Videćete, trenutno spavam veoma malo. Adrenalin čini svoje, pa sam veoma uzbuđena, želim da sve protekne savršreno. Konstantno sam na vezi sa svim ljudima koji su uključeni u organizaciju, a sa druge strane sam posvećena svojim obavezama zbog koncerta. U nedelju opet slavlje, Veljko prvi momačko veče, tako da je turbo tempo - rekla je Ceca.

Stari običaji i tradicija biće ispoštovani. 

- Neće biti mnogo običaja, čak su pisali da će on nositi uniformu, to je stvarno dezinformacija. Biće kupovine mlade, skidanje jabuke, onako kako tradicija nalaže i ono što je elementarno. Posle crkvenog venčanja, uslediće i crkveno, a posle toga žurka u hotelu. 

Veljko i Bogdana će postati roditelji na proleće, a Ceca je pre samo godinu dana, kada se Veljko verio rekla da je još rano da bude baka. 

- Najbitnije mi je da bude živo i zdravo, kako kaže naš narod - odgovara na pitanje kako je primila vest da će postati baka. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading