Sloba Radanović o Dari Bubamari: Prelepo i preemotivno, poklapaju nam se energije!

Autor: blic.rs

Zabava

15.11.2019

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobu Radanovića u poslednje vreme povezuju sa mnogim ženama, pa i sa pevačicom Darom Bubamarom, a on je sada konačno otkrio tajnu njihovog odnosa.

RepublikaFoto: Srpski telegraf, instagram.com
Sloba Radanović i Dara Bubamara

U jeku priča da su Sloba Radanović i Dara Bubamara u tajnoj intimnoj vezi, pevačica je otkrila da uskoro izlazi njihova duetska pesma "Nemoj mnogo da me voliš".

Najava zajedničkog projekta podgrejala je šuškanja da nisu samo kolege, a Pinkova zvezda otkriva detalje saradnje sa jednom od naših najpopularnijih folk pevačica.

- Jeste, snimamo duet. Nismo se još sreli zajedno u studiju. Zbog obaveza smo odvojeno snimali i snimili smo samo demo-verziju, ali i demo već zvuči savršeno. Dara je otpevala prelepo i preemotivno. Ona i ja smo u super odnosima, delimo zajedničkog menadžera i poklapaju nam se energije. Dara je super lik. Pesma je preemotivna, moja je ideja, a Rale Ratković ju je savršeno sproveo u delo i napravio sjajnu numeru. Tekst je pisala Marina Tucaković, onda možete da zamislite koja količina emocije je u pitanju. Videćete oko Nove godine - izjavio je Sloba, a na pitanje da li su Dara i on zaista u šemi nije želeo da da odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelenko

15.11.2019 20:19

Nije tačno. Balvan je balvan na krevetu a Bubamara je vatra u krevetu.