Zorana Jovanović bankrotirala? Blogerka prodaje svoju imovinu!

Autor: story.hr

Zabava

15.11.2019

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpopularnijih srpskih modnih blogerki i influenserki, 29-godišnja Zorannah, poslednjih se meseci našla u fokusu javnosti zbog svog burnog ljubavnog života nakon što je doživela nekoliko ljubavnih krahova u kratkom razdoblju, uključujući i prekid s Mateom Šarićem, sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića.

RepublikaFoto: instagram.com/zorannah
Zorana Jovanović...

Čini se kako se bura medijskih natpisa ne stišava, ali ovog puta iz nešto drugačijeg razloga. Popularna Instagram blogerka koja svojim modnim kombinacijama neretko nameće nove trendove među svojim pratiocima na toj društvenoj mreži odnedavno je počela prodavati gotovo sve što ima u svom pozamašnom ormaru i tako podstakl glasine da se nalazi u finansijskim poteškoćama.  

Naime, rođena Beograđanka nedavno se u svom najnovijem videu na svom Jutjub profilu pohvalila stranicom na društvenim mrežama na kojoj prodaje brojne krpice, ne sluteći da će se među njenom publikom odmah nametnuti pitanje - da li je čuvena blogerka bankrotirala, pa se odlučila na ovakav potez? Na listi za čišćenje našle su se stvari koje je ona najčešće nosila jednom ili nijednom, a budući da mlada Srpkinja inače obožava da kupuje nove odevne predmete kako bi ostala relevantna u svetu mode, potegla se polemika kako je upravo to razlog zašto je ostala bez novca. Zorana se još nije oglasila o ovom pitanju. 

RepublikaFoto: youtube.com
Zorana...

Podsetimo, Zorannah je najpopularnija modna blogerka na Balkanu s gotovo 900. 000 pratilaca. Iako mnogi podcenjuju njen posao i smatraju ga slikanjem u krpicama i jurnjavom za torbicama, kako su svojevremeno preneli mediji, ona je veoma posvećena blogu i dnevno na njega potroši između 5 i 10 sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading