Radanović se sprema za životnu ulogu! Sloba: Jelena će mi roditi dete!

Autor:

Zabava

15.11.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović želi da osnuje porodicu sa svojom novom, još uvek udatom devojkom Jelenom Đuričanin Marković, koja je ostavila muža Igora Markovića upravo zbog njega. Sloba ne krije da je lud za Jelenom, a kako su svakodnevno zajedno, video je kako se ona ponaša prema svojoj deci, koliko je brižna majka, pa se poverio svom prijatelju kako će mu Jelena roditi dete.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović...

Naime, pevačev dugogodišnji drug priznao je za Srpski telegraf da nikada Slobu nije video ovako zaljubljenog, te nam otkrio da Radanović želi da se ostvari kao otac.

- Sa Slobom se godinama družim i između nas dvojice nikada nije bilo tajni. Prvi sam znao za njega i Jelenu. Verujte mi, nije mu bilo lako ni meni da kaže, a kamoli vama da prizna koliko je otkačio za njom. Upoznao sam je, to je jedna prelepa žena, ali i pravi drug i prijatelj. On mnogo voli Jelenu, svima nam je stavio do znanja i pokazao nam koliko mu ona znači. Vidi se da je ona brižna i požrtvovana majka, što njega posebno oduševljava - rekao je pevačev blizak prijatelj i dodao:

Slobodan: Kad mi budemo imali našeg malca, bićemo velika i srećna porodica

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sloba Radanović...

- Sloba se skroz promenio! Ona je ta sa kojom će on provesti ceo život, biće majka njegovog deteta. Evo da vam kažem kako on priča o njoj, ali bukvalno ovako: "Ne znam šta mi je! Jelena je u meni probudila ono što nijedna druga nije. Gledam je kako se bori za svoju decu. Ona će biti majka mog deteta. Nikada do sada nisam upoznao takvu ženu kao što je ona. Njenu decu ću da prihvatim kao svoju. Naravno, neću im biti otac, imaju oni svog oca, koji je uvek tu za njih. Ali kad mi budemo imali našeg malca, bićemo velika srećna porodica. Jedva čekam da vidim Jelenu kako u rukama drži našu bebu. Ona je ta, siguran sam u to". Njih dvoje su rođeni jedno za drugo. Znate kako kažu, od sudbine se nikada ne može pobeći.

Komšije Radanovićeve udate devojke otkrivaju: Jeja nam je pričala da se muva sa Slobom

U centru Beograda, gde je doskoro Jelena Đuričanin Marković živela sa sinovima u iznajmljenom stanu, dok je njen suprug Igor Marković povremeno dolazio iz inostranstva, kažu da je njima poznato da je Jelena u vezi sa Slobom još od letos.

- Jeja, kako je mi ovde u kraju zovemo, još letos je nama pokazivala prepisku sa Slobom da bi nam pustila pesme koje on njoj šalje da čuje jer planira da ih snimi. Jeja se, skroz ozarena sa širokim osmehom na licu, stalno dopisivala sa njim. Ne bi čula ni šta je pitamo ni šta pričamo, očigledno zaslepljena od ljubavi. Videli smo da je na sedmom nebu, ali nismo hteli da zadiremo u njenu privatnost. Nismo joj postavljale pitanja, samo smo je slušale. Delovala je kao zaljubljena šiparica iako smo znale da ima muža u inostranstvu, koji je izdržava i šalje joj novac - ispričala je za Srpski telegraf jedna od radnica u obližnjem salonu lepote u koji je lepa Jelena dolazila na tretmane.

U lokalu domaće kuhinje, u prizemlju Jelenine i Igorove zgrade, rekli su nam da su Slobinu devojku viđali često u prolazu sa decom, kao i da je znaju kao veoma posvećenu majku iako, kažu, izgleda kao starleta. Njenog supruga Igora su videli pre desetak dana, otkad je i stigao u Beograd. Inače, komšije su Jelenu sretale najčešće u marketu dok kupuje hranu, voće, povrće, slatkiše i sve što njeni sinčići vole da jedu.

- Viđao sam do pre desetak dana Jelenu ovde često sa sinovima u prodavnici kako kupuje deci ono što vole. Mislim da je išla gore na vežbe sa detetom, ali čuo sam da su ona i muž skoro kupili stan u luksuznom stambenom kompleksu u Knez Danilovoj, tako da su se odselili tamo. On je stalno u inostranstvu, ali i ne čudi što je žena našla drugog muškarca, mada pitanje je da li će pevač moći da je zaštiti ako njenom mužu ne bude pravo što se viđaju - rekao je jedan gospodin srednjih godina koji je želeo da ostane anoniman.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Majstor

15.11.2019 07:39

Pa ima jedno dete doneto u miraz. Zašto da se muči? Ako treba još jedno, napravićemo.

Odgovori 10 0