Brenin sin iskren: Pipkao bih Radine noge

Autor: V. J.

Zabava

14.11.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Živojinović na konferenciji povodom novogodišnjeg nastupa u klubu "Kasina" otkriva da nije spreman za brak i obavezu, da je sa koleginicom Milicom Pavlović samo dobar prijatelj i da ga posebno fasciniraju noge Rade Manojlović.

RepublikaFoto: eStock
Stefan Živojinović

Mladog Živojinovića povezivali su sa pevačicom Milicom Pavlović, a Stefan tvrdi da između njega i koleginice postoji samo lepo prijateljstvo.

- Nemam devojku i nemam razloga da je krijem. Što se tiče Milice, mi smo samo dobri prijatelji. Uživam u ispijanju kafa sa njom, dobrom razgovoru i međusobnom savetovanju. Razmenjujemo ideje što se tiče muzičkog posla. Ona je neko od koga treba učiti u ovom poslu - otkriva nam Živojinović.

Stefan smatra da su tri najpoželjnije žene sa naše estrade njegova snajka Aleksandra Prijović, prijateljica Milica Pavlović, a posebno ističe Radu Manojlović.

- Top-ribe na našoj estradi su moja snajka, naravno, Milica i Rada Manojlović - tvrdi naš sagovornik, a sa uzdahom se zaustavlja na Manojlovićevoj, ističući njen glavni adut - noge:

- Uh, Rada! Ona ima jaku nogu, onako, baš za dodir.

Foto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović

Mladi pevač važi za jednog od najpoželjnijih neženja domaće estrade, a priznaje da se kao sin Lepe Brene nalazi na meti devojaka koje žele da se dobro udaju. Stefan ističe da su mu takve namere pripadnica lepšeg pola odbojne i degutantne.

- Moj životni teret što se tiče devojaka je što me gledaju kao dobru priliku. Niko neće da se druži, da se igra, već odmah žele brak i decu. Ne želim pored sebe osobu koja želi da se uglavi. Namere takvih su mi degutantne i odbojne - otkriva Živojinović za Srpski telegraf i dodaje da sebe ne smatra velikim zavodnikom i da će porodica i brak doći kada za to bude vreme - Ne mislim da sam neki frajer, a skromnost je moja draž. Drago mi je što se devojke interesuju za mene, ali obaveze će doći u svoje vreme - zaključuje Živojinović.

Stefan: Dnevno trošim 3.000 dinara

Iako je sin jedne od najvećih domaćih zvezda Lepe Brene, Stefan Živojinović priznaje da dnevno ne troši novac kako mnogi misle, već je u svojim prohtevima i trošenju izuzetno umeren.

- Ne trošim mnogo. Treba mi za doručak, ručak i večeru samo novac (smeh). Minimum dnevno ode 3.000 dinara. Očekuje se da trošim na hiljade evra, ali moji troškovi rastu u zavisnosti od događaja i prilika - otkriva Živojinović.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading