TRUBOM KROZ SRBIJU! Dejan Petrović najavio: Koncert posvećujem ocu i tradiciji

Autor: Republika

Zabava

13.11.2019

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedinstveni muzički spektakl na kome će publika moći da čuje Dejana Petrovića kako izvodi specijalan program narodne muzike "Trubom kroz Srbiju" biće održan 19.11. u Centru "Sava", a slavni muzičar otkrio je da će koncert posvetiti tradiciji i svome ocu, legendarnom trubaču Mići Petroviću.

RepublikaFoto: Promo foto
Dejan Petrović

Kako se koncert bliži, vlasnik titule Prva truba Sveta svakodnevno je na probama a svaki slobodan trenutak koristi da se odmori u prirodi pa je tokom jedne takve šetnje snimio i video u kome je sa Aleksandrom, pevačem "Dejan Petrović Big Benda" otkrio ovu informaciju.

- Biće to veče narodne muzike, prepuno emocija, sa divnim gostima, a koncert ću posvetiti svom pokojnom ocu i tradiciji - rekao je Dejan, a da i publika deli njegovu emociju govori i to da za ovaj neponovljivi događaj vlada ogromno interesovanje među ljubiteljima muzike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading