NIJE JOJ DOSTA JEDAN! Dara vara dečka biznismena: Čim je otišao na put uletela u krevet sa muškarcem koga svi DOBRO znate!

Autor: Alo.rs

Zabava

13.11.2019

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara je navodno mesecima u vezi sa znatno mlađim biznismenom, ali joj to nije smetalo da se tajno vida sa bivšim dečkom, košarkašem Nemanjom Bezbradicom.

RepublikaFoto: instagram.com/darabubamara_official
Dara Bubamara

Kako izvor tvrdi, iako je folkerka u srećnoj vezi, nije uspela da odoli bivšem, koji je sa njom ponovo stupio u kontakt pre nešto manje od dva meseca, nakon čega su počeli da se viđaju.

- Kada je Nemanja ostavio Daru, bila je povređena kao nikad, mesecima je plakala i patila za njim. Uspela je da ga preboli tek kada je ušla u drugu vezu. Niko nije mogao ni da nasluti da će ikada poželeti da se vrati na staro, ali sve je palo u vodu kada je odlučio da se javi - kaže izvor i dodaje:

- Poslao joj je poruku pre dva meseca, a umesto da ga iskulira, počela je dopisivanje sa njim. Posle nekoliko njegovih provokacija da je siguran da ga i dalje voli i tužne priče da mu nedostaje, pristala je da se nađe sa njim.

RepublikaFoto: instagram.com/darabubamara_official

- Nakon što je biznismen otišao iz Novog Sada u Belgiju, Dara je pozvala bivšeg da dođe kod nje. Njena namera nije bila da prevari Sašu, već da se poigra sa Nemanjom onako kako je on njoj radio posle raskida. Mislila je da će lako da se nosi sa njim i poput svake žene je htela da mu vrati. Čim je došao u njen stan, počeli su da se ljube i završili su u krevetu kao u stara, dobra vremena. Sate su proveli u sobi ne mareći što oboje imaju stalne partnere. Kada se sve završilo, Dara je pokušala da izvuče situaciju i rekla da je to što se desilo greška koja se neće ponoviti jer voli svog dečka, ali brzo je poklekla ponovo - priča izvor i tvrdi da su bivši partneri i dalje u svakodnevnom kontaktu, kao i da se povremeno vidaju.

- Nemanja je nastavio da joj se javlja, a ona je nastavila da mu odgovara. Do sada su se tajno videli tri ili četiri puta. Jednostavno, ne uspeva da se otkači od njega, a ne shvata da je grad mali i da će neko kad-tad reći Saši za njeno neverstvo - objašnjava izvor, kojem je posebno žao što će pevačica izgubiti dečka koji joj se potpuno posvetio.

RepublikaFoto: e-stock/D. STANOJEVIĆ

Inače, Darin dečko se trudi da joj ispuni svaku želju, svuda ju je vodio i toliko je voli, da mu zbog nje ništa ne pada teško.

- Nekada sleti na nekoliko sati i dođe do Novog Sada samo da bi je izveo na večeru. Ona to ne ceni, čim ga vara sa Nemanjom, koji ju je ostavio. Sigurno je da će se ukoliko izgubi gorko kajati zbog svakog tajnog viđenja sa bivšim, koji je gleda kao igračku - zaključuje izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slaviša

13.11.2019 18:55

Kolika je, stvarno joj trebaju nekoliko muskaraca.