(VIDEO) Nije mi bilo lako: Darko Lazić posle teške saobraćajne nesreće opet seo za volan!

Autor:

Zabava

11.11.2019

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić prvi put je nakon teške saobraćajne nesrećne, koju je doživeo krajem oktobra prošle godine, seo u automobil na vozačevo mesto i uzeo volan u ruke.

RepublikaFoto: Studio Karlic
Darko Lazić

Međutim, nije mogao da vozi jer mu je oduzeta vozačka dozvola, već je to uradio na parkingu jednog hotela samo za potrebe snimanja.

Folker se oprobao kao glumac u spotu za novu pesmu Hopa cupa benda "Dajte mi vremena", u kom je vokal njegov rođeni brat Dragan Lazić. Folker se na na kraju video klipa pojavljuje desetak sekundi, a kadrovi su mu i više nego interesantni.

RepublikaFoto: Studio Karlic

Naime, atraktivne devojke članovima benda kradu novac, a potom beže ih hotela i uleću u Darkov automobil, dok ih momci jure u bademantilima. One Laziću u ruke uručuju 10.000 evra, koje on baca kroz prozor momcima od kojih su one uzele pare.

- Scena je odlična, ja sam se odlično snašao, nadam se. Neka publika proceni. Šef benda Saša Stojanović Caki uradio je fenomenalan scenario, a moj brat brutalno otpevao pesmu. Kažu mi da sam dobar glumac, a to i ja tvrdim čim sam seo za volan. Nije mi bilo lako, ali trudim se da ispoštujem svoje prijatelje, saradnike i brata. Baš prava priča  - rekao je Darko!

RepublikaFoto: Studio Karlic

Darkov brat ušao u pevačke vode

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

11.11.2019 21:08

MUP pod hitno da budali obeleži auto kako bi se lako prepoznao na putu,upravo zbog njegovog mozga,pijanstva,drogiranja,jer drugima se živi.