Šokirala: Marija Srećković progovorila prvi put, posle javne prevare!

Autor: Kurir

Zabava

11.11.2019

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fitnes instruktorka Mariju Savić Srećković uslikana je u jednom restoranu kako razmenjuje nežnosti sa nepoznatim muškarcem, a sada je i pred kamerama pričala o skandalu koji je nastao kada je otkriveno da je prevarila supruga.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić/Đorđe Kojadinović
Marija i Aleksandar...

Naime, Marija je uhvaćena u prevari, a ona je tada izjavila da je "prepisala od muža".

Podsećamo, pre pet godina u javnosti su se pojavile fotografije glumca Aleksandra Srećkovića Kubure kako se ljubi sa 18 godina mlađom studentkinjom, a njegova supruga se o tome nije oglašavala.

Voditeljka je sada pitala goste da li se prema Marijinom izgledu i izrazu lica može zaključiti da ima nekih privatnih problema.

- Jako lepo izgleda, a žena kada lepo izgleda uglavnom ima mnogo problema - konstatovala je Nataša Bekvalac, a složila se i Neda Ukraden.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Srećković...

- Da li je stvarno morao da se desi taj takozvani skandal, da me zoveš u emisiju posle sedam godina? Što se problema tiče, Nedo, potpuno se slažem, oni uvek postoje, to su faze u životu, u svim segmentima života, u poslu, u partnerskim odnosima, u braku... Kažu da kako zračiš tako privlačiš. Ja sam sportista, sve probleme rešavam sportski, i kada padneš, i kada primiš udarac sa strane, rešenje je vežba, sve probleme rešavate tako - rekla je Marija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading