(PAPARACO) NAKON SKANDALA ANABELA OTIŠLA U KAFANU!

Zabava

23.09.2017

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandala koji je napravila Slobi i Kristini Radanović kada je ušla u rijaliti "Zadruga", Anabela Atijas je sebi dala oduška u noćnom provodu, u koji je izašla sa suprugom Andrejem.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Anabela i Andrej

Naime, Anabela je na jedno veče ušla u "Zadrugu", gde se oštro sukobila sa Slobom, za koga tvrdi da je manipulacijom naveo njenu ćerku Lunu da se zaljubi u njega. Nakon što se razračunala sa Radanovićem, na red je došla i njegova supruga Kristina, za koju tvrdi da je osmislila čitavu taktiku da prevare njenu naslednicu. Anabela je nakon novonastale situacije odlučila da se malo razonodi, te da se opusti u čarima prestoničkog noćnog života. Paparaco Srpskog telegrafa uslikao je pevačicu kad je sa suprugom Andrejem pristigla na otvaranje kafane "Stara pesma". Par je naočigled svih razmenjivao nežnosti i poljupce, a zatim su vidno raspoloženi produžili u kafanu u kojoj su se provodili do ranih jutarnjih časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading