(FOTO) Zamolio bih vas da se vratite u realnost: Veljko Ražnatović javno otkrio šta misli o Luni Đogani!

Autor:

Zabava

11.11.2019

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se spekulisalo koji je razlog za prestanak prijateljstva između Lune Đogani i Anastasije Ražnatović.

RepublikaFoto: youtube.com/TOXIC TV/youtube.com/ Anastasija Raznatovic
Luna i Anastasija...

Nedavno je Ceca prokomentarisala da se između njene ćerke Anastasije i Lune nije ništa ružno dogodilo, te da mržnja ne postoji i da su im se razišli životni putevi. Takođe, Svetlana je rekla da ne zna da li se Luna promenila, ali da nema nijednu ružnu reč za nju da kaže.

Sada je na Instagram stranici jednog magazina postavljen video na kom Luna Đogani na svom nastupu peva pesmu Anastasije Ražnatović "Rane", te je Veljko Ražnatović osetio potrebu da to prokomentariše, čime je javno otkrio šta misli o novopečenoj pevačici:

RepublikaFoto: e-stock/D. MILUTINOVIĆ/ Č. VUKOJIČIĆ
Veljko i Luna...

- Luni iz naše kuće želimo sve najbolje u daljoj karijeri od srca. A druge bih zamolio da se vrate u realnost - napisao je Veljko.

Foto: instagram.com/star_magazin
Veljkov komentar...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
toniT

11.11.2019 10:22

Veljko je super lik, mala Anastasija takodje.Ceca je vrh.luna je predivna mlada devojka, kojoj konstantno lepe etikete nepotrebno.Malena se bori za svoju egzistenciju i ostvarenje svojih snova. Iznad svega je dobra devojka, koja nikog ne ogovara, isključuje se iz "prljavih stvari" jer je to ona.Jednostavno ona je svoja.Ima svoj cilj u životu i hrli ka njemu.Luna zaslužuješ svusreću ovoga sveta.

Odgovori 8 29
Vasilj

13.11.2019 09:46

@toniT - Ne mogu svi biti super likovi u jednom komentaru. Zato toliko minusa.

Anja

11.11.2019 12:55

Dobila je luna reklamu joju je htela. Uporedjivati babe i zabe je smesno. Curu koja zna da peva i curu koja sami otvara usta je snesni

Odgovori 29 4
Đoka

11.11.2019 16:35

Dečko gledaj svoju verenicu i ne mešaj babe i žabe. Dao si dvosmislenu izjavu. Jeste te ona svemu naučila, ali život ide dalje. Zašto ti brineš o mulju i muljanju?

Odgovori 9 18