Lunin sinoćni nastup totalni debakl? Ne objavljuje nijedan snimak, a evo šta je Marku uradila iza leđa!

Autor:

Zabava

10.11.2019

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je sinoć imala dugo najavljivani nastup u Posušju, a nakon nastupa je za fanove ostavila samo uobičajenu fotografiju sa svoji plesačicama koju objavi svaki put pred nastup.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Ono što je zbunilo mnoge je što pevačica još uvek nije objavila snimak sa nastupa, zbog čega je ostavila mesta mnogim spekulacijama o tome koliko je ovaj nastup bio uspešan. 

- Što nam Lunka ne šeruje snimke sa nastupa jel je sramota - glasio je jedan od komentara koji je pronađen na stranici Zadruga - Pink.rs.

Foto: facebook.com/Zadruga - Pink.rs
Komentar koji je napravio pometnju...

Oni koji su bili na ovom nastupu, kao i predhodnim, zamerili su joj što peva pesmu "Samo se noćas pojavi" koju je svojevremeno pevala i Slobi i to u periodu nakon raskida. 

- Naravno da je za njega. Opet cvili i doziva ga. Što je nije pevala prošle nedelje u Smederevu? Valjda joj bilo glupo da se sretne sa Markom - glasio je jedan od komentara koji je pronađen u opisu slike koju je Luna objavila na svom nalogu. 

Foto: instagram.com/luna_djogani

- Sinoć je stvarno bilo super, ali mi jedna stvar nije jasna. Luna skoro na svakom nastupu peva ovu glupu pesmu "Samo se noćas pojavi". Draga Luna, samo da ti kažem da to mogu sve što hoću, skupo košta, moj savet ti je da više ne praviš gluposti inače budi spremna na posledice - pisalo je u jednom od komentara.

Foto: instagram.com/luna_djogani

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dolores

10.11.2019 18:47

Ma tko će nju gledat, ne zna pivat, samo mlatara sa sobom s onim ženskama na sceni i otvara usta, a otvaranje usta joj ide najbolje hahahaha... Ajme Posušje da gleda Ljuljetu Djogaj... Hahahaha

Odgovori 23 9
Andrea

10.11.2019 18:49

Luna, pjevaj sto god zelis! Samo nastavi kako si pocela, odlicna si! Luna❤❤❤Marko

Odgovori 11 26
Goran

10.11.2019 18:56

Kad za ovy kazete pevacica meni se izvrne u stomaku. Pevacice sama rec kaze pevaju a ne otvaraju usta dok drugi pevaju

Odgovori 24 10