Sve me podseća na njega, plačem na svakih deset minuta: Petrućijev sin otkrio poslednje minute svog oca dok ga je gledao kako umire!

Autor: blic.rs

Zabava

10.11.2019

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Petrušević Petrući umro je 9. novembra svom stanu i ostavio ožiljak na srcu njegovoj porodici.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Petrušević

Marko Petrušević i dalje je u šoku zbog smrti oca i ne može da veruje da ga nema.

- Moja keva ga je masirala, pokušavala da ga reanimira, misleći da se zeza. Stalno se tako zafrkavao kući. A, onda kada je videla da nije gluma, pozvala je brata i mene. Paničila je. Došli smo odmah, počeli da ga reanimiramo, ali sve je bilo bezuspešno. I medicinsko osoblje iz Hitne je takođe pokušavalo, ali videli smo da je kraj. Ne može to da se prihvati u trenutku da ste ga zauvek izgubili. Ostaće mi zauvek urezane te slike - kaže drhvatim glasom Marko Petrušević.

- Užas... Sve me podseća u kući na njega. Plačem na svakih deset minuta. Pukne me napad - nastavlja Petrušević.

Kako ističe otac mu je uvek davao vetar u leđa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Veliki gubitak

- U životu mi je bio velika podrška. U svemu će mi nedostajati. Znam samo, da sada treba da čuvam mamu. Zbog nje mi je dodatno teško. Ona je to baš teško podnela. Starija je. Nadam se da će i to proći. Život je to. Veliki je to šok kada je smrt iznenadna. Nisam svestan. Ne daj bože nikome. Ali, bolje i tako nego da se mučio - istakao je on.

Marko će se kako kaže uvek sećati očevog osmeha i pozitivne energije.

- Zezanje, duhovitosti to ga je krasilo. Stalno je glumio. To je voleo najviše u životu. Najbolji je bio otac. Ali, šta da radimo, idemo dalje - kaže Petrušević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading