Anabela uputila Luni nikad emotivniju poruku: Ovo će vam naterati suze na oči!

Autor:

Zabava

10.11.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Bukva otvorila je dušu na društvenim mrežama i uputili ćerki Luni Đogani emotivnu poruku.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Anabela i Luna...

Ona je podržala svoju naslednicu u muzičkoj karijeri, a sada je objavila njenu fotografiju na Instagram i poručila joj da se ne okreće nazad.

- Toliko sam ponosna na ovog mog sina, stajali su tako mnogi osuđivali, istraživali, kao čudnu bubu posmatrali. Danas ona gazi napred svojim dugim nogama, ne okrece se nazad, ne gazi po mrtvima da bi sebi i samo sebi bila heroj. Umesto nje drugi o njoj lepo pričaju, umorna i nejaka širokog osmeha izađe među ljude pleni svojom jednostavnošcu, a ipak tako posebna u gomili onih koji vrište za onim što nisu imali kroz život. Volim te dobri čoveče i nije mi žao nijednog izazova koji sam doživela i proživela kroz tebe i sa tobom. Puno toga je iza nas, a ono sto dolazi je radost. Uživaj sad i u ovom momentu. Uspela si da ostanes svoja, nisi dusu đavolu prodala, sama svoj gazda i sve sto radis radis iz čiste ljubavi, materijalno si uvek stavljala na zadnje mesto to si dokazala kroz 2 godine stavljajući sebe na izvolite. Sada živis svoje snove čiste kao suza dečija, a onima koji su tu suzu isprljali neka Bog prašta. Budi svoja, budi luda, jedi, voli, moli Bog je veliki.... voli te tvoja mamica i čuvam ti leđa jer to je moja stvar - napisala je Anabela na Instagramu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milan

10.11.2019 08:24

Anabela živi na Luninim parama.

Ciko

10.11.2019 14:27

@Milan - Sram i stid da je bude.

Veronika Star

17.11.2019 12:36

Ne zna se ko je veci sljam... da li mama vestica ili cerka je....ca.