Otkrivamo ekskluzivne detalje Veljkove i Bogdanine svadbe: Ražnatović dolazi po mladu u rols-rojsu i gađa jabuku!

Autor:

Zabava

09.11.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svadba Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić zakazana je za 24. novembar, a mladoženja će mladu iz Titela dovesti u luksuznom rols-rojsu pravo u Hram Svetog Save, gde će ih venčati vladika Stefan Šarić! Glamurozna proslava održaće se u hotelu "Hajat" za 500 gostiju, a nevesta će na sebi nositi Cecinu venčanicu, koju je pevačica nosila 1995. prilikom venčanja sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

RepublikaFoto: instagram.com/aceisb4ck
Veljko i Bogdana

Folk diva maksimalno se trudi da njen sin i njena buduća snaja budu zadovoljeni na pravi način. Ceca je odlučila da mladenački auto bude luksuzni rols-rojs.

- Ceca čini sve kako bi Bogdana i Veljko imali svadbu iz snova. Pevačica je shvatila da njen naslednik ne može ići u bilo kakvom vozilu po nevestu, pa je odlučila da iznajmi rols-rojs, koji će biti mladenački auto - otkriva dobro obavešten izvor za Srpski telegraf i dodaje da će Ražnatović po Rodićevu otići u Titel, a tamo će biti ispoštovani svi tradicionalni svadbeni rituali.

Veljko će rols-rojsem po mladu otići u Titel, gde će obaviti tradicionalnu "kupovinu" neveste. Poznato je da porodica Ražnatović drži do srpskih običaja, pa će neizostavno biti mladoženjino gađanje jabuke, a nema sumnje da će Veljko za mladu platiti papreno, poput pokojnog oca Željka u doba kada je "kupovao" njegovu majku Svetlanu.

 Veljko će za mladu platiti papreno, kao što je Arkan za Cecu

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić

Naš sagovornik ističe da će se po dolasku iz Titela obaviti crkveno venčanje u Hramu Svetog Save, a službu će voditi duhovnik Svetlane Ražnatović vladika Stefan Šarić, a za tu priliku napisao je i posebnu besedu.

- Bogdana i Veljko, po planu, pravo iz Titela kreću put Hrama Svetog Save, gde će se održati crkveno venčanje. Ceca je molila svog duhovnika Stefana Šarića da vodi ceremoniju sklapanja braka i on je iz prve pristao. Vladika Šarić je i duhovnik Svetlanine dece, pa je bilo očekivano da će biti uključen u Veljkov ulazak u novu fazu života. Pevačicin duhovnik je za mladence pripremio i posebnu besedu, koju će pročitati nakon što se Bogdana i Veljko pred bogom obavežu na večnu ljubav - govori izvor.

Nakon što budući bračni par obavi građanske i duhovne formalnosti, predstoji zabava za 500 zvanica, koja će se odigrati u hotelu "Hajat", otkriva izvor blizak porodici pevačice.

Vladika Stefan Šarić održaće besedu za mladence

RepublikaFoto: e-stock agency
Ceca brine o svakom detalju za svadbu sina

- Bogdanini roditelji dugo su pregovarali sa Cecom oko broja zvanica i lokacije gde će svadbena zabava biti upriličena. Nakon dugog razmišljanja, odluka je pala na "Hajat", a broj gostiju je zaokružen na 500. Budući prijatelji razrađuju sve do detalja, ali svaki dogovor sklapaju sporazumno - ističe sagovornik za nas.

Svetlana Ražnatović nakon venčanja sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, davne 1995. godine, sačuvala je svoju venčanicu, a čim joj je buduća snajka Bogdana Rodić iznela želju da za specijalni dan obuče baš ovu haljinu, pevačica je oduševljeno pristala.

- Ceca je sve ove godine nakon venčanja sa Željkom, još od 1995. godine, čuvala svoju venčanicu, a kada ju je Bogdana pitala da baš ovaj komad odeće obuče za svoje venčanje, pevačica je oduševljeno pristala. Bogdana je u drugom stanju, a njeno telo, očekivano, prolazi kroz promene, pa će venčanica u kojoj se Ceca zavetovala Željku na večnu ljubav morati da bude korigovana u skladu sa građom buduće mlade - ističe dobro obavešteni izvor.

Foto: instagram.com/repac13

Košarkašica Partizana biće Bogdanina kuma

Kuma Bogdane Rodić na venčanju sa Veljkom Ražnatovićem biće njena najbolja drugarica, od nje godinu dana mlađa, Tamara Repac, prelepa košarkašica Partizana. Buduće kume koje su godinama najbolje drugarice zbližila je njihova zajednička ljubav prema košarci, a zajedno su igrale za juniorsku reprezenatciju Srbije 2013. godine.

Bez ikakve dileme, Cecina snajka je odlučila da baš Tamari poveri tako bitnu ulogu u svom životu jer zna da je lepa Vojvođanka neopisivo srećna zbog Bogdanine ljubavi sa Veljkom. Košarkašica je posebno uzbuđena što će za nekoliko meseci dobiti i kumče, budući da je Bogdana u drugom stanju.

Lepa Tamara je zavolela Veljka čim ga je upoznala, kao i Veljko nju, pa zajedno zbijaju šale i zezaju Bogdanu, a košarkašica je zbog mile prirode lako pridobila i simpatije svih stanara vile u Ljutice Bogdana sa Cecom na čelu.  A. P.                                                                                                                                                                    

Foto: facebook.com

5.000 evra za Bogdanino devojačko veče

Drugarice Bogdane Rodić rešile su da sve bude savršeno na njenoj devojačkoj večeri, pa su stvar uzele u svoje ruke. Ipak, na žurki neće biti Veljkova sestra Anastasija Ražnatović.

Naime, drugarice su iznajmile jednu vilu na Zvezdari koja se nalazi u blizini Zvezdarske šume. Iznajmljivanje prostora košta 1.500 evra dnevno, a Bogdanine prijateljice su se dogovorile da podele taj trošak, kako kaže izvor.

- Devojke su organizovale muziku uživo, di-džeja, ali su i sastavile plej-listu Bogdaninih omiljenih pesma koje će puštati. Jednostavno, želele su da se na žurki svako lepo provede, a samo će ih to zadovoljstvo koštati oko 1.500 evra. Za hranu i piće su odvojile oko 1.000 evra, a preostali budžet potrošile su na dekoraciju kuće, poklone za slavljenicu, ali i kostime koje će tokom žurke nositi - kaže izvor i dodaje da se devojke o organizaciji proslave nisu konsultovale sa Veljkovom sestrom Anastasijom.

- Anastasija je zadužena da pomogne u organizaciji venčanja, pa joj Bogdanine prijateljice zbog toga nisu tražile pomoć u vezi sa devojačkom večeri. Iako je dobila poziv da dođe na žurku, Anastasija ipak neće biti na proslavi zbog profesionalnih obaveza - otkriva izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

09.11.2019 09:14

Oldtajmeri su samo za paradu po gradu.