Poznati glumac žestoko isprozivao Seku Aleksić zbog uloge u filmu u kom je glumila: Ona mu spustila na finjaka!

Autor: Republika

Zabava

07.11.2019

13:33

Mnoge pripadnice domaće estrade su se oprobale i kao glumice, a među njima našla se i Seka Aleksić.

google.rs
Seka Aleksić

Ona se pre nekoliko godina našla u filmu "Mi nismo anđeli 3: Rokenrol uzvraća udarac", a njen debi pred kamerama je izazvao oprečne reakcije. Nakon toga je usledila i epizodna uloga u seriji "Ljubav, navika, panika", ali se Seka više nikada nije pojavila u nekoj drugoj roli, iako je imala brojne ponude.

- Ovo je jedno divno iskustvo, glumci su zaista divni, družili smo se lepo. Ja sam dolazila i na snimanja kada nisam imala ništa posebno da radim, to je jedan zaista drugačiji i poseban svet - izjavila je svojevremeno Aleksićeva, a kada se pročulo da treba da se pojavi u filmu "Milioner u telu siromaha", glumac Irfan Mensur je oštro negodovao povodom toga.

instagram.com/gloriamagazinsrbija
Irfan Mensur

Tim povodom mu je Seka odgovorila putem društvenih mreža.

- S ljubavlju za gospodina Irfana Mensura: Vidim da Vas je "zabolela" uloga koju sam dobila... Planirala sam ako je prihvatim, da veći deo novca od mog honorara poklonim deci bez roditelja i bolesnoj deci iz humanitarne organizacije Novi Beograd "Jednaka šansa za sve" ... Evo sa zadovoljstvom je prepuštam Vama, pa poklonite Vi svoj honorar onima kojima je to neophodno! Učinite lepu stvar, osećaćete se bolje, nestaće gnev koji trenutno imate, verujte mi! Želim Vam sve najlepše!

Komentari (0)

Loading