Prijatelji je lagali: Kaću Grujić prevario dečko, ona poslednja saznala!

Autor: Blic.rs

Zabava

07.11.2019

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić raskinula je sa dečkom, a tek nakon toga saznala da ju je momak varao. Ovo je razbesnelo pevačicu koja je otkrila da su svi sem nje znali za neverstvo.

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Katarina Grujić

lako bi mnoge žene kada vide Katarinu Grujić pomislile da sigurno ne postoji muškarac koji bi joj bio neveran, to se zaista dogodilo.

- To sam saznala posle raskida, ali šta mogu, bilo pa prošlo. Svako je otišao svojim putem. Da sam u tom trenutku saznala da me dečko vara, ne bih mu oprostila. Što se tiče prevare i sličnih stvari, možda, kažem samo možda treba da se oproste ako ste dugo u braku i imate decu, jer ste proveli sto godina zajedno, ali u vezi ne bih prešla preko prevare - otkrila je pevačica koja dodaje da je bila ljuta što je prijatelji nisu obavestili na vreme:

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Kaća Grujić

- Neki prijatelji su čak ćutali i od mene. Iskreno se ljutim, ja da sam saznala, odmah bih rekla svom prijatelju. Ali svi smo različiti. Nekome da kažeš, on bi se naljutio. Ja se ne bih naljutila, ali volela bih da sam na vreme znam kim imam posla.

S druge strane, Kaća kaže da nikada nije prevarila.

- Nisam tako nešto uradila, ali kao što govorim u svojoj pesmi, doživela sam da ljudi, prijatelji bivšeg momka, neću sada da navodim kog, mislili su da sam tuđa, da nisam njegova, da ga varam sa svima, a ja sam uvek bila njegova.

RepublikaFoto: printscreen/instagram

Kaća je priznala da voli čipkani veš, a otkila je se tako oblači u domu.

-Kada se probudim, skuvam kaficu, uživam, gledam televiziju. Neki veliki ogrtač, čipkani veš, krzno, dijamanti, tako izgledam kod kuće. Više volim kada na prvi dejt odem sa muškarcem da budem zakopčana do grla, da se iznenadi kada me vidi bez odeće - dodala je pevačica.

Uprkos tome što vodi računa o zdravlju, Grujićeva se ponovo razbolela.

- Radila sam tri-četiri dana zaredom, nisam spavala uopšte, sinoć sam kasnije legla, a i hladan je vazduh. Razbolela sam se - zaključila je pevačica koja je nedavno imala problema kada je za dlaku izbegla operaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading