Posle 25 godina Ivana Peters otkrila tajnu raspada grupe Tap 011: Goca Tržan je bila ljubomorna na mene!

Autor: Kurir

Zabava

07.11.2019

10:38

Ivana Peters otkrila je da se grupa "Tap 011" raspala zato što se Goca Tržan i ona nisu podnosile.

printscreen/instagram.com/ivanapeters
Ivana Peters

Naime, crnokosa pevačica, učesnica takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato", tvrdi da je koleginica bila ljubomorna na njeno pevanje. I dok su se Milan Bojanić, Petar Stupar i Đorđe Pajović odlično slagali u bendu, među pevačicama je vladala netrpeljivost, koja je i dovela do toga da 1999. godine svako krene na svoju stranu.

- Goca je bila ljubomorna na moje pevanje, ali nije htela da vežba. Mnogo puta sam je terala da dode kod mene da joj pokažem kako to bolje da radi, ali nikada nije došla. Mislila je da je najbolja, a takvi smo svi bili u mladosti - rekla je Ivana.

Ona objašnjava da njih dve nikako nisu uspevale da nađu zajednički jezik.

instagram.com/gocatrzan
Goca Tržan

- Goca i ja se nismo dobro razumele dok smo bile u "Tap 011" jer smo bile potpuno različite. Međutim, nikada se nismo otvoreno svađale, niti podigle glas jedna na drugu. Više je to bio neki hladni rat koji je doveo do toga da svako krene na svoju stranu, a kasnije se situacija sasvim promenila:

- Otkada smo obe postale majke i dobile decu, sazrele smo i postale bliske. Senzibiliteti su nam sada mnogo bliži i to mi se svida. Popularna grupa obeležila je devedesete godine svojim hitovima, a Ivana se prisetila i lepih trenutaka koje su provodili na putovanjima i nastupima.

youtube.com/printscreen
Tap 011

- Iako je taj period bio težak za našu zemlju, nama je bilo dobro jer smo baš puno radili. Nismo znali šta se dešava oko nas. Živeli smo za te svirke, nastupe i poklone koje ćemo sa putovanja donet našim najbližima. Po dva meseca smo bili na moru, radili i odmarali se. Živeli smo kao porodica - kaže Petersova.

Uprkos nesuglasicama iz prošlosti, tapovci su se nedavno ponovo okupili zbog poslovne saradnje.

Komentari (2)

Loading
Đokica

07.11.2019 12:09

Zato što je Ivana lepša? Ili zato što lepše peva?

Jasna

07.11.2019 21:38

Ivana je i lepsa i lepse peva. Nekako je urbanija.