ŠOK! Rada napastvovana na ciriškom aerodromu: Carinik me pipkao, bilo je grozno!

Autor:

Zabava

07.11.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović je na proslavi magazina Story progovorila o torturi koju je doživela od lica koja obavljaju pasošku kontrolu u Švajcarskoj, a jedan od carinika prešao je granicu pristojnosti i napastvovao je pevačicu.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović

Naime, pevačica je pre nekoliko dana doživela ogromnu neprijatnost kada je zadržana sat i po vremena na ciriškom aerodromu, nakon čega je deportovana u Srbiju.

- Imala sam vizu, sve plaćeno i odštampano, plaćen je i porez za moj nastup, a nisu me pustili zato što nemam radnu vizu u pasošu - rekla je Manojlovićeva nakon incidenta, a na proslavi magazina Story otkrila je detalje o neprijatnosti kojoj je bila izložena od lica koja su zaposlena na pasoškoj kontroli u Švajcarskoj, gde je carinik prešao granicu ukusnog i pristojnog, te je bukvalno napastvovao popularnu pevačicu.

Švajcarci mrze Srbe više od svih, rekla je pevačica

- Samo da me više ne hapse! Inače ne volim Švajcarce, ne mogu na pasoškoj kontroli, bukvalno, one tamo da gledam. Nas Srbe mrze najviše od svih, pogotovu kada smo im dati na milost i nemilost - priča pevačica i dodaje kako za sve neprijatnosti koje je doživela ima svedoka.

- Nije mi u tom trenutku bilo jasno šta ima ko mene da dira. Šta ima da me pipka? Dozvolio je sebi previše. Dogodio se užas! Imala sam čak i svedoka, neću da kažem ko je u pitanju, ali on će posvedočiti da je carinik prešao granicu - ispričala je Rada za Srpski telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovo

07.11.2019 08:46

Ova i dalje izmišlja. Zašto to nije odmah kazala onog dana? Zato što je to sada izmislila. Šta je sledeće.

Odgovori 10 1