Pomirili se Ana i Danijel: Proslavu magazina Story obeležio estradni par!

Autor:

Zabava

07.11.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O proslavi 14 godina postojanja magazina Story u prestoničkom hotelu pričaće se kao o događaju nezaboravne i dobre atmosfere, sa brojnim gostima sa domaće javne scene koji su svojim izdanjima doprineli sveopštem efektu glamura, ali i pobedi ljubavi i pomirenju Ane Sević i Danijela Nedeljkovića.

RepublikaFoto: instagram.com/anasevicofficial
Ana i Danijel

Naime, Ana Sević došla je bez Danijela na proslavu magazina, ali je tokom cele večeri delovala raspoloženo i srećno. S obzirom na to da je sve vreme držala telefon u ruci, kucala poruke i smeškala se, prisutni su se pitali da li je to Ana već uplovila u novu romansu, međutim, ispred hotela usledilo je veliko iznenađenje.

- Ana je došla posebno raspoložena, što je prisutnima bilo jako čudno jer je nedavno raskinula veridbu sa Danijelom. Međutim, Sevićeva nije želela da otkrije da se pomirila sa Nedeljkovićem - započinje dobro obavešteni izvor za Srpski telegraf i objašnjava da je do pomirenja između bivših verenika došlo na insistiranje Anine kćerke Lorene:

Lorena je svakodnevno govorila mami da pozove Danijela pošto joj mnogo nedostaje, tvrdi izvor

- Danijel je uz Anu bio u najgorim periodima života, nakon razvoda i nesreće njenog bivšeg muža Darka Lazića. Takođe, on je malenoj Loreni bio kao drugi otac, a baš iz tog razloga ćerka Sevićeve nije mogla da izdrži odsustvo Nedeljkovića iz njihovih života. Lorena je svakodnevno govorila Ani da pozove Danijela i kako joj mnogo nedostaje. Pevačicu su ćerkini zahtevi naveli da prevaziđe sve nesuglasice i da da drugu šansu Nedeljkovićevoj i njenoj ljubavi - otkriva naš izvor.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Bila raspoložena na proslavi magazina

U prilog navodima našeg izvora da su Sevićeva i njen izabranik prevazišli sve razmirice govori to što je Danijel došao po Sevićevu nakon žurke.

- Ana je nakon konstantnog dopisivanja napustila proslavu, a ispred hotela ju je u kolima čekao Nedeljković, koji više nije mogao da izdrži da je ne vidi. Par je sve nesuglasice i medijski pritisak stavio po strani i dali su ljubavi novu šansu - zaključuje izvor za Srpski telegraf.

Pevačica je prisustvovala gala događaju sama, a nakon što je napustila hotel, ispred ju je u kolima čekao Nedeljković

Podsećamo, Ana i Danijel su raskinuli zbog banalnosti, koja se pojačala konstantnim medijskim pritiskom, koji Nedeljković nije mogao da podnese, pa je pre nekoliko nedelja stavio tačku na njihov odnos.

- Ana i Danijel su se svađali kao i svi drugi parovi, ali konstantno izlaganje njihove intime u medije ga je užasavalo i nerviralo, pa je zbog tog pritiska i banalne svađe odlučio da prekine sa pevačicom, ali po svemu sudeći ipak nije mnogo izdržao bez Ane - rekao je tada sagovornik blizak paru.

Foto: Republika

Karleuša vređala Radu Manojlović

Na proslavi magazina Story u isto vreme stigle su pevačice Jelena Karleuša i Rada Manojlović, a mlada koleginica je preduhitrila JK, pa je prva stala pred objektive foto-reportera, te je svojim postupkom iznervirala Jelenu.

- Rada i Jelena stigle su u isto vreme, ali Manojlovićeva je prva istupila pred fotografe, što je jako iznerviralo Karleušu. U međuvremenu na crveni tepih je došlo još pevačica u želji da se fotografiše, a to je iznerviralo Karleušu. "Stvarno neću čekati na red zbog Rade Manojlović i nekih tamo pevačica", govorila je izrevoltirana Jelena, a zatim je ušla u svečanu salu - priča izvor sa lica mesta i dodaje kako se JK kasnije smirila i pristala da stane pred pripadnike sedme sile tek nakon što se Manojlovićeva sklonila sa crvenog tepiha:

- Jelena je sačekala da se Rada skloni sa crvenog tepiha, a onda je stala pred fotografe i novinare kako bi prikrila efekat koji je izazvala njena nervoza.

Foto: instagram.com/aco_pejovic

Pejović: Ne pijem više alkohol!

Na proslavu poznatog magazina prvi je stigao Aco Pejović, a tom prilikom je priznao da je disciplinovaniji i tačniji od kada ne konzumira alkohol.

- Ovo je prvi put da stižem na događaj na vreme, moram da priznam da je to zbog toga što više ne konzumiram alkohol - rekao je Aco.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Nikolija Jovanović kopira majku!

Nikolija Jovanović bila je jedna od zvanica glamuroznog događaja u "Hiltonu", a za tu priliku iskopirala je izgled svoje majke Vesne Zmijanac iz 1979. godine.

Nataša: Digla sam ruke od braka!

Nataša Bekvalac za svečanu priliku obukla je belu haljinu i naglasila da njen stajling ne sluti na novo venčanje.

- Digla sam ruke od braka. Belo u ovom slučaju predstavlja slobodu - izjavila je pevačica.

Sara nakon proslave jede ćevape!

Sara Jovanović dominirala je na svečanosti u crnoj raskošnoj haljini, a glomazna kreacija je nije sprečila da nakon gala proslave završi u ćevabdžinici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading