SKANDAL KOD ŠAULIĆA: Pevačica poludela što je pala u senku zbog Prije!

Zabava

22.09.2017

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marina Tadić napravila je opštu dramu kada su je svi mediji iskulirali kada se na proslavi prvog rođendana ćerke Ilde Šauli, Eme, pojavila njena mlađa koleginica Aleksandra Prijović.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Marina Tadić

Naime, dok je Marina pozirala mnogobrojni fotoreporteri samo su se okrenuli i počeli da slikaju Prijovićku.

Ovo je Tadićku mnogo iznerviralo pa je osula po novinarima.

- Ovo stvarno nema smisla. Ja vam ovde poziram, a vi jurite Aleksandru. Na šta to liči - besnela je Marina - dok se fotografi nisu osvrtali na nju već su želeli fotografije mlade Prijovićke. 

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Prija po kiši

- Izvinite, ali stvarno žurim da uđem što pre unutra. Pijem antibiotike, bolesna sam, ne mogu da stojim na kiši. Evo i kosa mi je već mokra - žalila se mlada pevačica, ali je ipak na trenutak zastala i ispozirala novinarima. 

Foto: e-stock/KOBRA
Prija ispoštovala fotoreportere!

 

Podsećamo, tokom jučerašnjeg dana pevačica Ilda Šaulić i njen suprug bivši fudbaler Bojan Vučković krstili su svoju ćerkicu Emu, dok je veliko slavlje nastavljeno popodne u jednom prestoničkom restoranu na kojem su prisustvovala brojna muzička imena sa naše estrade.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading