Kristina i Radanović se podsmevali Luni: Koliko se ugojila kravetina Đogajka, stomak joj je naduven, grudi jedino vade prosek!

Autor:

Zabava

06.11.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni ljubavni trougao iz "Zadruge" Luna Đogani, Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović prisustvovao je modnom događaju Fešn selekšn pre dva dana u Belekspo centru, a bivši supružnici su nakon susreta sa Đoganijevom osuli paljbu na račun njenog izgleda.

RepublikaFoto: Republika
Kija i Sloba su komentarisali Lunu

Prva je stigla Luna Đogani, koja je gostovala na reviji "MB contur", gde je izvela svoj hit "Deveti krug". Za tu priliku obukla je crni kombinezon koji je dodatno istakao njene atribute, a tokom nastupa grčevito se borila da sputa svoje ogromne silikonske grudi.

- Plašila sam se da mi se ne dogodi peh, pošto je poznato da su mi se razne stvari omakle pred kamerama. Dobila sam zahtevan kombinezon za reviju, pa sam morala da pazim na dekolte. Kontrolisala sam kretanje kako ne bih sutra svašta čitala o sebi - priznala je Đoganijeva za Srpski telegraf.

Luna: Plašila sam se da mi ne ispadnu grudi

RepublikaFoto: Republika
Luna je pevala na modnoj reviji

Nakon nastupa pobednice "Zadruge 2" održana je revija modnog kreatora Bate Spasojevića, a među brojnim poznatim ličnostima bili su Kristina Kockar i Slobodan Radanović. Bivši bračni par nije propratio nastup Slobine bivše ljubavnice, ali su zato na trenutak uspeli da vide Lunu u hodniku Belekspo centra, a izvor sa lica mesta otkriva da su se podsmevali njenom izgledu.

- Kija i Sloba su došli odvojeno na modni događaj, ali su sedeli jedno pored drugog. Na hodniku su spazili Lunu kako odlazi nakon nastupa. Kada je revija počela, Kristina je došapnula Slobi: "Koliko se ugojila ona kravetina. Uvek si znao da izabereš." Radanović ju je namršteno pogledao i upitao: "O kome pričaš, bre?" Kija se podrugljivo nasmejala, a zatim rekla: "O tvojoj Đogajki!" Pevač je neko vreme nemo gledao u prazno, a zatim tiho uzvratio bivšoj supruzi: "Stomak joj se naduo, šta znam, grudi vade prosek." Komunikacija je nakon ovih Slobinih reči obustavljena - prenosi izvor Srpskog telegrafa koji je sedeo tik do bivših supružnika.

 Bivši supružnici surovo komentarisali izgled Slobodanove bivše ljubavnice

Kija i Sloba do kraja modnog događaja nisu se razdvajali, a po završetku svako je otišao na svoju stranu, kao da se nikada nisu poznavali.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kija: Novac trošim na nekretnine, kola i gaćice

Kristina Kockar prisustvovala je pre dva dana reviji Bate Spasojevića, a na modnom događaju otkrila nam je da u garderobu praktično ne ulaže ništa, ali da zato ima drugu listu prioriteta.

- Za garderobu dajem nula dinara. Sav novac trošim na nekretnine, kola, hranu, satove i donji veš - priznala je Kija za Srpski telegraf.

Foto: Privatna arhiva

Luna: Poštujem žene koje se slikaju gole

Nakon revije "MB contur" pokrenula se tema provokativnog stajlinga Lune Đogani, koja je bila gostujući pevač događaja. Pošto se mlada pevačica ne libi da pokaže novo bujno poprsje, pitali smo je da li postoji opcija da se fotografiše naga za neki poznati magazin. Luna priznaje da nikada to ne bi učinila.

- Nikada se ne bih slikala naga. Poštujem žene koje to rade, ali u toj varijanti eksponiranja u javnosti sebe ne vidim. Radim ono što volim i to me najbolje predstavlja. Nema potrebe da se skidam - priznala nam je Đoganijeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Slavko

06.11.2019 09:05

Ispale su joj. Ne treba više da se plaši.

Odgovori 27 7
mima

06.11.2019 09:45

kaze nikada se ne bi slikala naga .pa devojko i ne trebas jer smo te vec videli u tom izdanju pa i gore

Odgovori 27 7
Đole

06.11.2019 10:06

Bivši supružnici surovo kazali ISTINU i komentarisali izgled Slobodanove bivše ljubavnice.

Odgovori 28 8
Zana

08.11.2019 02:39

A koga je briga sta uopste misle ove dve dzudze, dva prevaranta ?