Seka Aleksić zgranuta ponašenjem u rijalitiju: Zadrugarku nazvala idiotkinjom, a onda potkačila Kulićevu!

Autor:

Zabava

05.11.2019

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić ne komentariše često dešavanja u rijalitiju, ali povodom poslednjeg snimka koji kruži morala je da se oglasi.

RepublikaFoto: Promo foto
Seka Aleksić...

Naime, Ermina Pašović, učesnica Zadruge 3, snimljena je kako na imanju u Šimanovcima maltretira psa. Taj video zapis je folkerka podelila na društvenim mrežama, uz oštru poruku.

- Tako i tebe treba opaučiti da razbistriš taj mozak ako ga uopšte imaš. S obzirom na to gde se nalaziš, teško! Podelite ovo svi da se vidi i kazni ova idiotkinja. Ovu idiotkinju pod hitno kaznite. Kada se ovako ponaša i zna da je na TV-u zamislite šta je takav mozak spreman da uradi van TV-a. Napasti i tući nedužne životinje. Ona će sutra to da uradi svom ili tuđem detetu. Stop nasilju - napisala je Seka.

Foto: instagram.com/seka_aleksic
Sekina objava...

Pevačica takođe nije mogla da se ne osvrne i na nedavni abortus koji je Miljana Kulić obavila u rijalitiju, te je i na to dala svoj komentar:

- U rijalitiju možete videti da je "normalno" aboratirati, ubijati dete nedužnog Božijeg anđela... Sodoma i Gomora se plasira svakodnevno, a sve ono što je vredno "baca" u senku! Želiš li da budeš deo toga?! Ignoriši ovakve stvari... - napisala je ona na svom Instagram profilu.

Foto: instagram.com/seka_aleksic
Seka u neverici...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vaso

05.11.2019 13:03

Stop nasilju nad životinjama!

jelena

05.11.2019 13:24

Nije normalno abortirati, ubijati dete nedužnog Božijeg anđela... Sodoma i Gomora se plasira svakodnevno, a sve ono što je vredno baca u senku.