Preokret: Evo zašto je Vranješ povukao sve tužbe protiv Jelene Karleuše!

Autor: Kurir

Zabava

05.11.2019

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ imali su zakazano suđenje u Prvom osnovnom sudu, međutim, nijedno od njih dvoje nije se pojavilo na ročištu.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar,ognjenvranjes
Vranješ i Karleuša...

Međutim, fudbaler koji je bivšu ljubavnicu tužio za pretnje naprasno je odlučio da povuče sve tužbe, pa je suđenje prekinuto.

- Iako se svi pitaju zbog čega se sportista odlučio na ovaj korak, nema posebnog razloga. Ognjen je u nedelju veče odlučio da završi svaku priču vezanu za Jelenu. Ona ga više ne zanima u životu i nema nameru da dolazi u Srbiju kako bi se sudio s njom. Dečko je promenio život iz korena i ide dalje - priča izvor.

Podsetimo, Jelena je u pismu koje je objavila na Fejsbuku izvređala fudbalera, zbog čega ju je i tužio.

- Ti crve bolesni možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sedim na njušci, možeš da smisliš šta god hoćeš - ne možeš mi ugroziti ni brak ni porodicu, a tako si silno crve to želeo! Žalim tvoju ženu i tvoje dete, crve! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad svo zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se crve! Brzo! Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam želela da budem sa tobom-džabe ti je!

RepublikaFoto: e-stock agency, prntscreen
Ognjen i Jelena...

- Po cenu mog života, po cenu da se razvedem, a neću, po cenu da mi prete smrću ti, crve mali, možeš samo da me sanjaš! Džabe si mi slao slike tvog mikroku*čića koje sam brisala, džabe si mi slao poklone, ruže, džabe si mi pretio i ucenjivao da ćeš me razapeti, džabe si pretio da ćeš se zbog mene ubiti ti, crve, meni ne možeš ništa!

- Duško Tošić je za tebe, crve mali, neko kome ti nisi ni do kolena! Ni kao fudbaler niste ista vrsta! Ti si crvić i pi*kica željna slave koju nikad nećeš imati, a on je muškarčina i ljudina! Ljudina! Smejemo ti se sad zajedno crve! Smeju ti se svi!!! Smeju ti se sve pevačice, a ima ih mnogo, koje opsedaš porukama i slikama! Paćeniku! - napisala je Jelena.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andra

05.11.2019 10:08

Video čovek da se sa ludačom ne vredi natezati i suditi. Takva luda je rodjena i luda odrasla. Žao mi Duška i one dece.