Darko Lazić kritikuje kumu: Andreana ne zna da izabere pravog muškarca!

Autor:

Zabava

05.11.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuma Darka Lazića Andreana Čekić ovih dana je u žiži javnosti zbog navodnog raskida sa dečkom Markom Miloševićem, koji ona još uvek nije potvrdila. Međutim, ono što je Darko rekao navodi na to da je njegova kuma ponovo sama iako ona to neće da prizna javnosti.

RepublikaFoto: Republika
Darko Lazić

- Ja sam uz Andreanu šta god da joj se desi, šta god da uradi, ona je moja krv i ja nju veoma poštujem i volim. Ona ne zna da izabere pravog muškarca za sebe, zato i dolazi do nekih stvari. Uvek žuri i brzopleta je kada je ljubav u pitanju. Nije ništa slučajno u životu. Naći će ona ljubav, ja sam joj uvek pričao da ne žuri, doći će onaj pravi - otkrio je Darko i pomenuo bivšu ženu Anu Sević, koja se, na iznenađenje mnogih, pojavila sa ćerkom Lorenom na njegovom koncertu.

RepublikaFoto: instagram.com/andreanacekic
Andreana Čekić

- Ana je dovela Lorenu i rekla mi je da me podržava i da je srećna zbog toga što sam dospeo do Sava centra i da je moja podrška. Hvala joj na tome. Marina je super skroz, ona zna da mi imamo dete, nema ništa protiv da dođe, da dovede Lorenu, svi koji me vole su bili tu, ja sam zadovoljan - završio je Lazić.

 Pevač: Uvek žuri i brzopleta je kada je ljubav u pitanju

Foto: instagram.com/andreanacekic

Čekićkin bivši verenik potvrdio raskid!

Marko Milošević, bivši Andreanin verenik, inače još uvek oženjen Marinom Milošević, priznao je da je sa Čekićkom sve gotovo.

- Jedino mogu da kažem da je Andreana dobar čovek, divna žena i da joj želim svu sreću ovog sveta. Ono što želim sebi želim i njoj, i to je to - rekao je Marko i dodao:

- Ne znam šta reći. Nisam davao nikakve izjave ni na početku, neću ni sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Andro

05.11.2019 10:12

Švaler Marko laže da je Andreana dobar čovek, divna žena i da joj želi svu sreću ovog sveta. Ono što želi sebi želi i njoj, i to je to - rekao je Marko. Zašto su se tukli i raskinuli, ako je ona dobar ćovek i divna žena? Video da je ona i njega prevarila sa drugim muškarcem. Prevarila švalera sa drugim švalerom!

Miško

05.11.2019 11:28

Kume, pa odaberi joj ti muškarca koga ona neće da vara.