Pevač i kreatorka u problemu zbog novca i novog doma: Haris i Melina nemaju pare da završe kuću!

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Zabava

05.11.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Haris Džinović i njegova zgodna supruga, kreatorka Melina Džinović skoro dve godine grade impozantnu vilu u beogradskom naselju Senjak iako su planirali da je završe mnogo ranije. Finansijski problemi su razlog usporene gradnje vile Džinovića, saznaje Srpski telegraf, dok kreatorka i pevač prijateljima govore da im se ne žuri sa preseljenjem, te da zbog toga polako uređuju spoljašnjost svog novog doma. Izvor kaže da su Džinovići već za kupovinu placa i izgradnju vile potrošili dva miliona evra, ali da im je potreban još jedan milion da bi završili izgradnju i uređenje kako su zamislili. Prvobitno su planirali da se usele u novu kuću prošlog leta, dok će sada, kako stvari stoje, na useljenje morati da čekaju bar do proleća, pošto ne žele da prodaju nijednu od nekretnina koje imaju.

RepublikaFoto: Promo foto
Haris i Melina Džinović

- Haris i Melina su već utrošili enormne količine novca, daleko veće nego što su računali da će dati na izgradnju svoje najnovije nekretnine. To je negde oko dva miliona, a trebaće im bar još pola te sume za sve što hoće da urade. Sada su u škripcu sa novcem koji treba da obezbede za sve što su planirali da urade na vili. Haris još nije pogodio novogodišnju tezgu jer se nada da će naći bolju od ovih koje su mu nudili, a to je zarada na koju najviše računaju u ovom momentu. Melina je istovremeno angažovala saradnike u inostranstvu da ulože još veći trud u promovisanju njenog brenda da bi prodala što više haljina na stranom tržištu da i ona doprinese investiranju u kuću, budući da se sve na novoj nekretnini radi po njenim instrukcijama - otkriva izvor Srpskog telegrafa, blizak poznatom bračnom paru.

Harisova i Melinina kuća u elitnom delu Beograda ima 930 kvadrata, a gradi je firma koja je uradila najprestižnije trgovinske lance i stambene komplekse, u kojem stanuje i Novak Đoković.

Za kupovinu placa i izgradnju vile Džinovići su potrošili dva miliona evra, ali potreban im još jedan milion da bi završili izgradnju i uređenje kako su zamislili

Melina je u dogovoru sa Harisom predočila arhitekti sve što želi da obezbedi deci, tinejdžerima Đini i Kanu, suprugu i sebi, ali i najmilijima, koje želi da ugosti u vili, pa će imati veliki bazen u donjem nivou kuće, teretanu, spa-kutak, kao i sopstvenu šminkernicu i frizerski deo za sređivanje u kojem će angažovati profesionalce kad god joj zatreba, bez obzira na deo dana.

Haris će u vili imati muzički studio, u kome će nesmetano moći da radi i da ugosti retke kolege, muzičare i saradnike kad poželi i da im pokaže novitete koje sprema. U celoj kući biće instalirano podno grejanje, kao i klimatizacija i ventilacija svih prostorija.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Haris i Melina

Činjenice:

Vila ima od 930 kvadrata poseduje:

- podrum, prizemlje, sprat i potkrovlje

- veliki bazen

- spa-centar

- šminkernicu i frizerski salon

- muzički studio

- vinski podrum

- nekoliko garaža

- poseban objekat sa nekoliko prostorija za obezbeđenje

- luksuznu stolariju - panoramske prozore i vrata sa staklima od poda do plafona

- podno grejanje i obezbeđenu klimatizaciju i ventilaciju svih prostorija

 

Foto: facebook.com/Haris Dzinovic

Haris: Joj, pustite me

Džinović je u razgovoru za Srpski telegraf potvrdio da je i dalje u potrazi za novogodišnjom tezgom.

- Nisam još odlučio gde ću da pevam za Novu godinu. Ima ponuda, ali ima i dosta vremena do Nove godine - rekao je Džinović. Međutim, o izgradnji vile i finansijskim problemima pevač nije želeo da govori javno.

- Joj, pustite me sa tim - kratko je rekao Džinović i prekinuo vezu u želji da preseče produbljivanje razgovora na tu temu.

Grade i vinski podrum i kućicu za obezbeđenje

U krugovima bliskim Džinovićima šuška se da će Melina i Haris ispred vile imati danonoćno obezbeđenje zbog sigurnosti njihovog poseda, budući da su ulaganja ogromna. Kad gradnja kuće bude završena, u dvorištu će biti sagrađen i pomoćni objekat za obezbeđenje sa toaletom, kao i najbolji video-nadzor cele spoljašnjosti pevačevog poseda i okoline. Oko imanja planiraju da podignu ogradu zbog privatnosti. Takođe, na novom imanju, koje nije baš po meri Džinovića, budući da neće imati veliko dvorište, izdvojen je kutak za vinski podrum, gde će Haris skladištiti najbolja vina iz celog sveta, u čijoj konzumaciji izuzetno uživa kao večiti boem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Andrija

05.11.2019 10:23

Mnogo hteli, mnogo započeli. Kad su ljudi grandomani sami sebe ukanalili.

Odgovori 10 1
Beli

05.11.2019 11:15

Kad su mnogo alavi, postaju klinci balavi.

Odgovori 10 1
Dante

06.11.2019 07:15

Ma ljudi, vi koji radite neprijavljeni, mediicinski radnici. penzioneri dajte da pomognemo jadnom čoveku.da sagradi taj svoj krović nad glavom. Bolje i mi to da uradimo nego da ide i moli Presednika za pomoć pa nije on taksista.

Sajber četrnaesti

06.11.2019 17:53

Кнез Михајлова,картонска кутија и гитара решиће њихове прохтеве.