Luna se nameračila na zadrugare: Ovako teške reči od nje niko nije čuo!

Autor:

Zabava

04.11.2019

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani se trudi da ne komentariše dešavanja u Zadruzi, osim kada je potrebno uputiti podršku ocu Gagiju Đoganiju, koji je deo rijalitija, ali ipak pobednica "Zadruge 2" nije mogla da se suzdrži.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Podsetimo, u subotu se održala "Zadrugovizija", u kojoj je učestvovao i Gagi, a njegova grupa je osvojila pobedu u ovom takmičenju.

Anabela Bukva je na društvenim mrežama istakla kako je ponosna na obožavaoce svoje ćerke, budući da su oni zaslužni za ovu pobedu, a Luna, koja se sa tim složila, imala je oštru poruku za zadrugare.

- Nisu ti dali da radiš ono što najbolje znaš, da vladaš scenom, ali bilo je dovoljno da samo sediš za stolom i da osvojiš najbitniju nagradu - poručila je novopečena pevačica, pa dodala:

- Hvala mojim ljudima što su opet pokazali ko je najjači!"

Foto: instagram/ luna_djogani
Lunina objava...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dr

04.11.2019 10:03

Opet nameštena pobeda. Ne može se kontrolisati glasanje. Ovo nije pevanje ni za kafanu.A sedenje za stolom kao figura!? Najgori su bili.

Odgovori 20 2
borko

04.11.2019 13:25

Najgori nastup i najgore pevanje proglasiti za pobednika je za ludnicu. I pored toga nije ih sramota da im nameste pobedu.

Odgovori 18 2
antidjogaj

04.11.2019 13:47

Mrzim djogaje i ljuljetu i gazmena i raziju

Odgovori 19 3