Nakon nekoliko godina tišine, Danijela Vranić otvoreno o odnosu sa žestokim momcima: Sa Mišom Bananom me je spojila Ana Nikolić, Darko Šarić je divna duša!

Autor: V. J.

Zabava

04.11.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Danijela Vranić, nakon što se povukla iz javnog života, odlučila je da otvori dušu za domaće medije i progovori o odnosima sa žestokim momcima, svom hapšenju i razlogu nestanka s estrade.

RepublikaFoto: youtube.com/CityRecordsOfficial
Danijela Vranić...

Uz glas i stas čuvene kraljice splavova mnogi opaki momci su uživali do zore, a nju kao pevačicu jako poštovali. Danijela priznaje da je uvažavanje bilo obostrano, a da je zahvaljujući njima postala ono što jeste.

- Bila sam njihova miljenica, ali bili su i oni moji, to su bili moji gosti i to sam poštovala jer bez njih ne bih bila ovo što jesam, takvo je vreme bilo - priznaje pevačica i dodaje da su je tokom karijere povezivali sa mnogim muškarcima.

- Eto, povezivali su me sa Kosmajcem, a ja čoveka i ne poznajem. Mišu Bananu znam samo preko Ane Nikolić, a što se tiče Šarića, njega poznajem i on mi je drugar, što vrlo ponosno mogu da kažem bez obzira na to što su se mnogi povukli. Ne stidim se svojih prijatelja, a Darko je zaista osoba sa divnom dušom - priznaje pevačica.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Darko Šarić...

Vranićka: Legiju poznajem sa svojih nastupa i veoma je galantan tip

Vranićeva otkriva da nije bila prijateljica Milorada Ulemeka Legije, kako se pričalo.

Legija...

- Poznavali smo se samo kroz svirke i eto iz noćnog provoda, nismo bili prijatelji. Galantan je čovek. Poznajem ga samo kao gosta s svojih nastupa - objašnjava Danijela.

Jedan od razloga povlačenja popularne pevačice sa javne scene jeste pisanje medija o njenom privođenju zbog alkoholisanog stanja.

- Više činjenica je mene navelo da prekinem karijeru, ali, eto, da kažem, to hapšenje i pompa koja je podignuta oko svega me je najviše i pogodila. Nisam više imala snage - ističe Vranićeva za Telegraf.rs.

RepublikaFoto: instagram.com/danijelavranic
Danijela...
Foto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official

Lukas je ostavio trag u mom životu

Kraljica splavova otkrila je da je njen bivši dečko Aca Lukas uvek tu za nju iako je prošlo mnogo godina otkad nisu u ljubavnoj vezi.

- Mi nismo pričali o tome, to je neka naša intima, a svako zadiranje u to bi pokvarilo samo tu divnu idilu i mističnost. Čujemo se po potrebi, uvek je tu kad je potrebno. Uticao je na jedan deo moje karijere i ostavio trag u mom životu - priznaje Vranićeva.

Foto: Fondacija "Novak Đoković"/Jelena Ivanović

Noletu pevam pesmu "Jutro je"

Vranićeva je pevala mnogim našim sportistima, a imala je priliku da nastupa i za Novaka Đokovića.

- Pevala sam na proslavi Novakovog rođendana. On obožava muziku, a njegova omiljena pesma je "Jutro je" - otkriva pevačica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading