Kockareva isprozivala Anabelu na "Zadrugoviziji", a onda je dobila poruku zbog koje nikad ovako čudno nije reagovala!

Autor: Pink

Zabava

03.11.2019

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda rijalitija "Zadruga" i pevačica Kristina Kija Kockar sinoć se, pored Katarine Živković, Dragana Marinkovića Mace, Dejana Milićevića i Dragice Radosavljević Cakane, našla u stručnom žiriju prve "Zadrugovizije" u ovoj sezoni rijalitija.

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Kija Kockar...

Veliku pažnju privukao je njen susret sa Gagijem Đoganijem, kojeg je u potpunosti ignorisala, kao i njen komentar upućen na račun pesme Anabele Bukve.

U jednom trenutku u toku takmičenja Kiji stigla poruka zbog koje je napravila čudan izraz lica.

Kija je nakon toga odlučila da iskoristi prednju kameru svog telefona kako bi popravila sjaj na usnama, a da li je poruku dobila upravo od Anabele kojoj je uputila prozivke na račun pesme tokom komentarisanja nastupa Tare Simov, Mateje Matijevića i Stefana Kandića, ostaje da saznamo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Anabela i Kija...

Podsetimo, Kija je Tari, Mateji i Stefanu koji su se predstavili pesmom ''Beograd'' koju u originalu izvode Anabela i Elitni Odredi poručila da su ''kul kad prestane muzika'', aludirajući na pomenutu numeru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
mima

03.11.2019 20:55

da naravno licno je anabela pisala

Odgovori 15 0
Miško

03.11.2019 21:11

Zar Anabela ima njen broj telefona? Odmah staviti zabranu pristupa.

Odgovori 14 1
Zana

04.11.2019 03:40

Zeno , ti dve godine pljujes Anabelu , Lunu i Slobu iako te oni ignorisu u svakom pogledu. Nikakvu drugu temu nemas da ponudis medijima da bi bila " interesantna " .Ovako , samo bla , bla , bla....Dosadila si stalno iste pljujuci ! Okreni se sebi i svom zivotu.

Odgovori 5 15
Đura

04.11.2019 16:10

Estradne ličnosti treba da imaju telefon na koji mogu da stižu poruke i pozivi samo od onih koji su u imeniku telefona. Svima ostalima su zabranjeni kontakti.

Odgovori 10 0