Pevačica šokirala priznanjem i pojavom! Karleuša: Zaljubljena sam!

Autor:

Zabava

02.11.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša, koja se pre dva dana pojavila na jednoj prestoničkoj reviji, progovorila je o navodima da se razvodi od supruga Duška Tošića i razlozima zbog kojih je drastično smršala.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Jelena Karleuša

Na konstataciju kako je liniju dovela do perfekcije, Karleuša ističe da je uzrok tome zaljubljenost, a ne preterana briga, kako svi očekuju.

- Kada sam nesrećna, tužna i neraspoložena, ja jedem, tačnije žderem. Kada mršavim, to znači da sam dobro raspoložena ili zaljubljena - priznaje naša sagovornica.

Nametnulo se pitanje ko je Jeleni osvojio srce, a pevačica bez oklevanja priznaje da je u pitanju suprug Duško Tošić.

JK: Ko je taj Vranješ? Ne znam stvarno

- U koga bih bila zaljubljena? Ja sam udata žena. Došao mi je muž iz Kine - uz osmeh priznaje Jelena za Srpski telegraf, a kada smo joj postavili pitanje o Ognjenu Vranješu i da li bi mu nekada oprostila to što je plasirao njene porno-fotografije u javnost, Jelena je odgovorila:

- Ko? Ja ne znam ko je to.

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes/e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
JK i Ognjen Vranješ


 

Foto: instagram.com/divnakarleusa

Nisam ista osoba od kad je Divna umrla

Jelena Karleuša ove nedelje priznala je da je poslednjih godinu dana previše patila, a da je smrt majke poznate radio-voditeljke Divne Karleuše teško podnela nakon svih problema koje su zajedno prevazilazile.
- Bila je ovo stravična godina za mene. Nadala sam se da će mami biti bolje uz sve što me je snašlo i što su mi zlotvori uradili. Razorila me je Divnina smrt u svakom smislu. Više nikada neću biti ista osoba - rekla je Karleuša za nedeljnik Stori i zaključila da nigde ne bi volela s porodicom da živi na zemaljskoj kugli, osim u svojoj zemlji iako je osuđena da se u rodnoj grudi konstantno i grčevito bori za sebe.
- Moj život u Srbiji, koja mi nikad nije bila majka, život je neželjenog deteta - istakla je Jelena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Srđan

02.11.2019 07:15

JK sve slagala. Baš sve.

Acko

02.11.2019 10:20

U kog svalera je sada zaljubljena?

Baka

02.11.2019 11:13

U koga sad?