Bez njega nema slavlja: Ceca insistira da ovaj njen kolega bude na Veljkovom venčanju!

Autor:

Zabava

30.10.2019

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući supružnici Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić sudbonosno “da” izgovoriće 24. novembra, a pripreme za gala proslavu su u punom jeku.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ceca Ražnatović

Bogdana će u crkvi obući svekrvinu haljinu, dok će se u hotelu presvući u toaletu svetlih nijansi koja se šije specijalno za nju. Svoje haljine uveliko šiju Anastasija i Ceca.

Kako smo već pisali, zaduženi za fenomenalnu atmosferu su Aleksandra Mladenović, orkestar Aca Sofronijevića, Aleksandra Dabić, a sada se saznalo za još jednog pevača koji će zapevati.

Reč je o Radiši Trajkoviću Đaniju, a on je za "Premijeru" priznao da se neizmerno raduje i da jedva čeka predstojeće slavlje:

Foto: printscreen/instagram
Đani

- Uskoro pevam na najjačem veselju u Srbiji, rekla moja drugarica: "Ne pravim veselje bez tebe" - rekao je pevač o svadbi decenije, a zatim otkrio da priželjkuje da se uskoro ostvari u ulozi dede.

- Daj Bože da i ja tako, Ceca i ja smo isto godište, ja bih najiskrenije voleo da budem deda. Miloš ima 21. godinu, Marko 20, sutra da mi se ožene bio bih najsrećniji na svetu - naveo je Đani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

31.10.2019 12:04

Đani se nameće.

Odgovori 14 0
Miško

31.10.2019 16:49

Đani laže sve. Danas laže. Juče lagao da je izbacio svoju ženu, koja je jača od njega. Prekjuče lagao za kupovinu 3 stana za milion evra. Šta je sa ovim čovekom?