KEBINA SNAJKA PUKLA! Pevačica ne može da napuni halu: Severina prodala samo 3.000 karata za Arenu!

Autor:

Zabava

30.10.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Kojić, pored privatnih problema, ima velikih problema i na poslovnom planu. Kako Srpski telegraf saznaje, turneja "Magija" preti da se pretvori u pravi fijasko, barem kada je Beograd u pitanju.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Severina Kojić...

Prema statistici prodatih karata, koja se može videti na sajtu Ticet.rs, Severina je deset dana pred koncert u jeku kampanje prodala tek nešto više od 3.000 karata, što je manje od četvrtine raspoloživog kapaciteta, ako uzmemo u obzir da Štark arena prima od 15.000 do 20.000 ljudi!

Foto: Printscreen/Tiket.rs
Zelena sedišta slobodna, crna prodata...
Foto: Printscreen/Tiket.rs
Zelena sedišta slobodna, crna prodata...
U prodaji je prestigla čak i Nataša Bekvalac, koja je prodaju karata za svoj koncert koji će se održati tek 14. februara pustila pre svega nekoliko dana. U prilog ovim tvrdnjama govori i statistika koju je izbacio upravo Tiket.rs, a po kojoj je interesovanje za Severinin koncert tek na petom mestu, dok je Bekvalčeva na drugom, odmah iza Diznijevog plesa na ledu.
Foto: Printscreen/Tiket.rs
Po prodaji karata Seve na petom, Nata na drugom mestu...

- Karte za Severinin koncert idu jako slabo, sve je manje interesovanja kako se približava koncert. Uprkos tome što se Seve pojavljuje po emisijama i što ima baš agresivnu kampanju, karte idu loše. Učinila je čak i ustupak, pa je sa novinarima radila intervjue ponaosob za svaku redakciju, išla po emisijama, što ranije nije radila, kako bi reklamirala koncert, ali interesovanja i dalje nema - govori dobro obavešten izvor.

RepublikaFoto: printscreen/index.hr
Severina...

Kako dalje saznajemo, Seve je na koncert u Beogradu pukla 100.000 evra, a za isti nema interesovanja, te, ukoliko ga ne napuni, biće i u finansijskom gubitku. Poznato je već da je Seve u velikim kreditima, te da bi joj dodatni finansijski šamar teško pao.

U prodaji je prestigla čak i Nataša Bekvalac, koja je prodaju karata za svoj koncert pustila pre nekoliko dana

- Severina je uložila oko 100.000 evra u projekat, a prodaja karata do sada ne pokriva ni deo troškova koje je imala. Severina već izvesno vreme ima finansijskih problema, priča se da je i u velikim dugovima. Čak ju je i advokatska kancelarija koja ju je zastupala u postupku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom Popovićem napustila jer nije izmirila dugovanja. Nastupi su joj slabije prolazili, a troškovi na privatnom i poslovnom planu gomilali jer njen suprug Igor Kojić ne radi, tako da je mislila da će je koncertna turneja "Magija" oživeti i medijski i finansijski. Međutim, ukoliko se uskoro ne dogodi čudo po pitanju interesovanja za koncert, sledi joj propast - rekao je izvor upućen u pevačicin život.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicinim menadžerom Alenom Ključeom, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovorio na našu poruku.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Severina do sada punila po dve Arene

Prošla turneja "Dobro došao u klub" Severini je bila vrhunac karijere. Tada je imala i podršku bivšeg partnera Milana Popovića, koji je, osim finansijske pomoći, krio probleme koje imaju na privatnom planu i džentlmenski joj pružio podršku. Zbog velike kampanje koja se zasnivala na njihovom odnosu, Seve je napunila dve Arene, koje su bile dupke pune. Nakon toga je krenuo estradni sunovrat. Otkako je ušla u brak sa Igorom Kojićem i karijera joj je krenula nizbrdo, a vrhunac se dogodio kada je napustio menadžer Tomislav Petrović, sa kojim je dve decenije sarađivala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Stršljen

30.10.2019 09:07

I to joj je previše istomišljenika,možda će u bratskom Splitu imati veći broj zaluđenika.

Odgovori 17 1
Miško

30.10.2019 10:40

Prošlo je vreme okupljanja na koncertima. Nisam otišao na koncert 20 godina. Ne odlazim ni u lokale sa muzikom. Imam muziku po svom izboru kod svoje kuće. Treba se prilagodjavati promenama u društvu.

Odgovori 13 0
Boro

30.10.2019 10:56

Koncerti više nisu u modi.

Odgovori 13 0
Vesa

30.10.2019 13:54

Koncerti su prevazidjeni vid zabave. Slušamo muziku svaki dan preko radio i TV stanica, pa i Intereneta.