Biće problema: Žena promenila ime u Kija, Kockareva ju je upozorila!

Autor:

Zabava

29.10.2019

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Srbijom odjeknula vest da je jedna devojka, veliki fan Kristine Kije Kockar, promenila svoje ime u Kija i time se javno pohvalila na svom Fejsbuku, oglasila se i Kija Kockar.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Kija Kockar

Ona je za portal "Pink" iznela svoj stav o tome što je njen nadimak inspiracija mnogima da tako nazovfu dete, lokal ili čak istetoviraju nešto njeno.

- Ne znam da li je to tačno, moram da vidim ta dokumenta. Čula sam da se i pre par nedelja rodila beba u Zagrebu i da su joj dali ime Kija, isto tako ne znam da li je prava informacija. Ali znam za jednu ženu što je istetovirala moje stihove, postoji i butik Kija u Banja Luci i mislim da se još neki lokal zove Kija. Malo mi je sve to čudno, to za promenu imena, ali ako je ta devojka to želela, to je njen izbor. Samo da zna da kad bude se zapošljavala negde pa je budu proveravali, svašta će od naslova da nađu (smeh). Zanima me kako se pre zvala - priznala je Kockareva, a potom nastavila:

RepublikaFoto: youtube.com/FM Play
Kija Kockar

- Inače, Kija je moj nadimak koji sam sama sebi dala čim sam progovorila kao mala, a Kristina mi je pravo ime. Svi su me uvek zvali Kija. Samo u porodici su me svi zvali Kika, Kiki, Kristina, ali jedino je moj pokojni otac voleo da me zove Kija. Mama me zove Kristi - zaključila je Kockareva. 

Njena izjava naišla je na neodobravanje i šok mnogih, jer je novopečena pevačica i pobednica rijalitija "Zadruga 1" pokazala i više nego nadmen stav po povom pitanju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Vasko

29.10.2019 18:25

Svako može da promeni svoje ime.

Odgovori 25 0
Vasko

29.10.2019 19:12

Nikakav nadmen stav nije pokazala.

Odgovori 26 0
Miško

29.10.2019 19:17

Kija je samo kazala kad se ta žena bude zapošljavala negde pa je budu proveravali može imati problema.

Odgovori 24 0
Patuljak

29.10.2019 21:17

Kija je bas ruzno ime. Podseca me na neke klice, bacile i slicno

Odgovori 0 21