Poslednje zbogom Dragani Tripić: Porodica, prijatelji i estradne ličnosti na sahrani poznate novinarke!

Autor:

Zabava

29.10.2019

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na beogradskom groblju Lešće danas će biti sahranjena novinarka Dragana Tripić. Njena porodica, prijatelji, kao i estradne ličnosti sa kojima je sarađivala okpili su se da isprate pokojnu novinarku na večni počinak.

RepublikaFoto: Republika.rs
Sahrana Dragane Tripić

Na groblje su stigli voditeljka Dragana Katić, pevač Amel Ćeman Ćemo, pevačica Zlata Petrović, učesnik zadruge Adam Đogani sa ocem, voditelj Darko Tanasijević, novinar i voditelj Goran Čomor,  pevačica Mira Škorić,  novinarka Vesna Milanović.

Dragana Tripić pronađena je mrtva u svom stanu u beogradskom naselju Mirijevo, 24. oktobra ove godine.

RepublikaFoto: Republika.rs
Porodica i prijatelji pored kovčega pokojne novinarke

Rođena je 16. 05. 1961. godine, a popularnost je stekla kao novinarka više dnevnih listova i televizija i članica žirija u "Zvezdama Granda", gde je bila poznata kao oštar kritičar takmičara. Za sebe je govorila da je se ljudi plaše i da ima veliko srce, a nadimak joj je bio Maca.

Kao takmičarku oštrog jezika pamtiće je i ljubitelji rijaliti programa. Učestvovala je u rijalitijima "Farma" i "Dvor", u kojem je 2011. godine dospela do finala, a poslednjih godina redovno je gostovala i u emisijama posvećenim rijalitiju "Zadruga", u kojima je analizirala ponašanje takmičara i događaje u Beloj kući.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading