Baka Prase ne prestaje sa bahaćenjem! Pokazao luksuzan stan i razbacane pare svuda okolo: Ovde je još para, još para!

Autor:

Zabava

28.10.2019

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpoznatijih jutjubera na Balkanu Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, objavio je novi klipo po imenu "Moj novi stan sa liftom za Poršea" i svojim pratiocima pokazao koliko para zarađuje od jutjuba, te na šta ih sve troši.

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Baka Prase

Ovaj dvadesettrogodišnjak nedavno je bio u centru skandala kada se na nacionalnoj televiziji posvađao sa jutjuberkom Kikom, te izneo salvu uvreda na njen račun, u jednom trenutku pominjući njenu kosu i zdravstveno stanje.

Baka Prase je nekoliko dana kasnije objavio video snimak pokazujući koliko je novca dobio od "jutjub drame" , a sada je objavio i video gde je svojim obožavateljima pokazao novi luksuzni stan koji je kupio od zarađenog novca.

-Ovo je jedna ozbiljna gajba, ozbiljna gajba- počinje Baka Prase u videu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Baka Prase pokazuje svojim pratiocima gde živi

On se sve vreme kroz kadrove hvali ličnim portirom, te kroz šalu govori, "Bože sačuvaj kakve ljude ovde zapošljavaju". Nakon toga odlazi u garažu zgrade i pokazuje svog "Poršea", a negde na sredini klipa otvara i vrata svog stana.

Iako je "gajba" u vidnom haosu, Baka Prase nastavlja da se hvali svojom skupocenom odećom te navodi da ima i "Versaće" prsluk.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Baka Prase pokazuje Versace prsluk

- Versaće prsluk je tu, nisam hteo da kažem, ali košta soma i po evra-  govori Baka Prase.

Sve vreme pokazuje i gomilu novca koji je razbacan svugde po stanu, a nakon što uzme da prebrojava snop para u vrednosti od 5000 dinara po novčanici, tvrdi da mu je to za izlazak u grad.

- To mi je za svakodnevne potrebe, kad krenem u grad- ponovo kroz smeh govori ovaj jutjuber.

On u jednom trenutku podiže i svoj uramljeni portret, a onda nastavlja da ide kroz stan i govori "ovde je još para, još para, još para".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tetka

28.10.2019 13:05

Da li on plaća porez?