Našla inspiraciju u Karleušinom stilu: Luna kopira Divu!

Autor:

Zabava

28.10.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pobedila u rijalitiju "Zadruga 2", Anabelina naslednica rešila je da postane pevačica i da izgradi ime na estradnoj sceni baš kao što su njeni roditelji radili u grupu Fanki dži proteklih 20 godina.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Luna kopira Karleušu

Iako je godinama bila prijateljica sa folk zvezdom Cecom Ražnatović i njenom ćerkom Anastasijom, Luna nije krila da je njen idol sa domaće estrade zapravo Jelena Karleuša, što je i pokazala stajlingom na poslednjem nastupu.

Naime, Luna je obukla kostim bez jedne nogavica, baš onakav kakav je Jelena prošetala pre mesec dana u "Zvezdama Granda". Čak i njeni scenski nastupi podsećaju na Jelenine jer sa sobom vodi dve igračice, kao što to godinama čini Karleuša.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Jelena Karleuša

- Čim je snimila pesmu i krenula sa nastupima, Luna je počela da oponaša svog idola. Prvo je angažovala igračice, baš kao što JK radi, onda je obojila kosu u roze, pa je počela da šije kostime kod iste osobe kod koje Jelena to radi. Đoganijeva i kosu sređuje u istom studiju sa kojim JK sarađuje više od dve decenije. Na poslednjem nastupu koji je imala u dijaspori Luna je obukla kostim bez jedne nogavica, baš onakav kakav je Jelena prošetala pre mesec dana u "Zvezdama Granda". Čak i njeni scenski nastupi podsećaju na Jelenine - rekao je izvor blizak Đoganijevoj. 

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Luna Đogani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavko

28.10.2019 16:43

Luna kopira svoju majku Anabelu, otvaračicu usta. Samo što se Luna i ne trudi da otvara usta. Zašto bi? Dovoljno je to što ona igra uz tudje pesme. Ajmoooouuuuuu!

Odgovori 12 1