Očešala me ramenom i ja sam je šutnula: Mina Kostić ispričala detalje tuče sa koleginicom!

Autor:

Zabava

27.10.2019

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estradni sukobi, neprijateljstva, pa i ratovi oduvek su privlačili ogromnu pažnju publike.

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Mina Kostić

Pojedine nesuglasice rešavale su se u nekoliko minuta, a neke su, pak, trajale i po nekoliko godina. Neke od njih traju i dan-danas.

Primera radi, Mina Kostić i Indi Aradinović 2008. godine fizički su se obračunale na generalnoj probi "Grand" festivala. Navodno, povod je bio to što se Indi tada zabavljala sa Mininim bivšim suprugom Tiosavom Sretenovićem Tikom.

Foto: instagram.com/indy_ara_indira
Indi

- Indi mi je tada prišla i rekla da imam dobru pesmu, nakon čega sam joj ja rekla da se skloni i ostavi me na miru. Onda je ustala, zakačila me ramenom, nakon čega sam je šutnula. Tada smo počele da se tučemo, pa je Indirin rođak Đole Đogani došao da nas razdvoji. U afektu sam rekla da ću ih sve pobiti. Ne razumem šta je ona morala da mi prilazi i 'čačka me', jer tri godine je prošlo od mog razvoda sa 'onim žutim' kada se ona smuvala sa njim. On mi je uništio život! Koštao me je kuće, auta i nerava. Ona ima problem u glavi i pri tom je polupevačica koju je Saša izbacio iz 'Granda'. Da zna da peva, ostala bi u 'Grandu - ispričala je Mina tokom učešća na "Farmi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading