Pakleni dan Lune Đogani: Probudile su me tri užasne vesti!

Autor: Blic.rs

Zabava

27.10.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Đogani pre tri dana doživeo je saobraćajku u kojoj je udario vozio u kojem su bili Danijela Buzurović sa suprugom Stefanom. Sve se dobro završilo, što je i najbitnije njegovoj sestri Luni.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Luna je prisustvovala žurki jedne televizije, gde su je pripadnici sedme sile pitali za udes, a ona je rekla da joj je bitno da niko nije povređen, kao i da to nije jedina loša vest koja ju je dočekala tog dana.

- Sačekale su me tri katastrofalne vesti, jedna od njih je i ta za vezano za Adama. Odmah sam ga pozvala, zabrinula sam se i bitno mi je da je on dobro. Za automobil je manje bitno, to sve može da se reši - rekla je Luna i otkrila da se Adam oseća loše zbog svega što se desilo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Adam i Luna Đogani

- On je onako baš uzrujan i pod stresom i potom mi je rekao da je vozač, ko god to bio, pod dejstvom alkohola, on nije kriv - rekla je Đoganijeva.

Inače, druga vest je ta da se ubila novinarka Dragana Tripić, od koje se Luna oprostila i na Instagramu, dok se ne zna koja je ta treća vest. Mada, istog dana, kada se saznalo i za ove dve vesti, njena sestra Edita Aradinović privedena na saslušanje u policiji, zbog sumnje da je povezana sa napadom bombon na studio FM Play, a njen otac je u noći između četvrtka i petka fizički napadnut od strane Vladimira Tomovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

27.10.2019 07:45

Prema izveštaju medija podneta je prekršajna prijava protiv Adema Đoganija. Adem može da priča šta hoće ali policija je podnela prijavu protiv njega.