Slučaj bačene bombe sve ozbiljniji: Filip FM Play unajmio obezbeđenje!

Autor:

Zabava

26.10.2019

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati estradni kompozitori i tekstopisci Filip Miletić i Miloš Roganović radili su uobičajeno svoj autorski i producentski posao, sve dok im nedavno nije javljeno da se dogodila eksplozija u njihovom muzičkom studiju.

RepublikaFoto: youtube.com/TVKopernikus
Filip Miletić

Od tada, kako prizanje Filip Miletić, život im se okrenuo naopačke.

Njih dvojica više ne žive mirno i morali da su da preduzmu mere bezbednosti od novih eventualnih napada.

- Imali smo u početku obezbeđenje. Sada kada se to stišalo, manje, ali postoje ljudi koji motre od početka na mene i Miloša, ali mislim da sada više i nema potrebe za tim - priča Filip nekoliko nedelja nakon što je bačena bomba na prostorije njegove i Miloševe produkcije „FM Play”.

RepublikaFoto: youtube.com/Za Beograd
Filip i Miloš

Filip Miletić priznaje da je ova nemila situacija ostavila velike posledice na njegovu i Miloševu psihu, kao i da je uticala i na članove porodice kao njegove, tako i Miloševe.

- Naravno da živimo u strahu. To je trauma velika. Mene je to sve tek sad stiglo. Danima ni ja, ni Miloš ne možemo da spavamo. Nije to stvar samo mene i Miloša, već naših porodica. Porodice nas zovu na svakih sat vremena. Živimo u strahu da neko opet nešto slično ne uradi - priznaje on.

Podsetimo, pevačica Edita Aradinović saslušana je u policijskoj stanici 29. novembra i odbila poligrafsko ispitivanje. Ubrzo nakon toga, napustila je stanicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojkan

26.10.2019 15:58

Ovo postaje sve ozbiljnije.