(VIDEO) Marko Miljković otkrio za Srpski Telegraf sve o svađi sa Lunom u noći kada su se Sloba i Kija potukli!

Autor:

Zabava

25.10.2019

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sajam medija svakako je i trećeg dana po otvaranju privukao veliki broj posetilaca ali i javnih ličnosti koje su posetile štand Srpskog Telegrafa i otkrile one poznate a i nepoznate detalje o sebi.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Marko Miljković

Pored Ane Kokić, Goce Tržan, Dušice Jakovljević, Dragane Mitar da odgovara na škakljiva pitanja naše novinarke došao je na red i Marko Miljković rijaliti učesnik i dečko Lune Đogani koji je bio veoma raspoložen za razgovor. 

Marko je pričao o svom odnsou sa devojkom ali i konačno razrešio situaciju  koja se desila između njega i Lune u noći kada su se na jednoj žurci sreli oči u oči sa Luninim bivšim ljubavnikom Slobom Radanovićem koji je nakon toga isto veče bio napadnut u svom stanu od bivše žene Kristine Kije Kockar. 

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Marko i Luna

Kako je rekao Marko, Luna i on se jesu tu noć sporečkali ali ne i posvađali kako su prenosili pojedini mediji. Da situacija nije bila nimalo naivna i da se verovatno radilo o Luninom ponašanju i Slobi otkrio je jednom rečenicom time što je rekao da su to priče o muško ženskim odnosima. 

- Jasno mi je naša veza jako interesantna burna, turbulentna je bila ali je sada malo manje. Bila je tu neka priča, mi se tu nismo ništa svađali samo smo ozbiljnije pričali u klubu. Pričali smo neke teme koje nisu za ovu priliku. Ali nećemo o tome, vezane su za muško ženske odnose  i nećemo se navoditi na bivše ljubavi. Kada smo trebali da idemo kući auto nam je bio parkiran 300 metara I ona da se ne bi gegala u štikala ja sam otišao pre nje da dovezem auto a mediji su napisali da smo otišli odvojeno. Nikakve čaše se nisu razbijale – rekao je Marko i osvrnuo se na tuču Kije i Slobe koja se dogodila istu noć.

- Čuo sam da su se noževima, nisu normalni ljudi I sinoć ih vidim opet zajedno, bežite jedno od drugog ako ćete noževima. Bili smo sinoć svi na žurci.

 
Marko otkrio i kako mu ide posao što se tiče njegovog  brenda koji je skoro započeo pod veoma interesantnim nazivom “Sikter 52”  zbog koga ga Luna veoma podržava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Žile

26.10.2019 10:48

Nisu se potukli jer Marko uvek popusti i ponasa se ocinski prema Lunjari.

Odgovori 14 6
Ago

26.10.2019 14:03

@Žile - Marko i Luna se nisu potukli jer ne mare mnogo jedno za drugo. Kada nema ljubavi, nema ni ljubomore.

Odgovori 14 4