Oteli i tukli poznatog novinara: Razlog prebijanja dugovi i neraščišćeni privatni odnosi!

Autor:

Zabava

26.10.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autora popularne emisije "Ekskluzivno" Nikolu Rumenića juče su u Beogradu otela i pretukla dvojica javnosti nepoznatih muškaraca. Prema prvim informacijama do kojih je došao Srpski telegraf, Rumenićevi napadači su privedeni pred lice pravde po nalogu Prvog opštinskog tužilaštva, koje im na teret stavlja da su izvršili krivično delo prinude prema Nikoli Rumeniću.

RepublikaFoto: facebook.com/Nikola Rumenic
Nikola Rumenić

- Dvojica muškaraca su presreli Nikolu i nasilno ga ubacili u automobil, da bi ga potom maltretirali i tukli. Novinar nije znao o čemu se radi niti šta ga je snašlo pošto su ga ova dvojica munjevitom brzinom strpala u kola - kaže naš izvor.

Prema prvim informacijama, Nikolino prebijanje nema veze sa obavljanjem njegovog novinarskog posla. Razlog otmice i prebijanja su navodno neraščišćeni privatni odnosi napadača sa poznatim novinarom, kao i navodna dugovanja.

 Dvojica muškaraca su presrela Nikolu i nasilno ga ubacila u automobil, gde su ga maltretirala i tukla

Kako dalje saznajemo, nasilnici su posle hapšenja privedeni na saslušanje u tužilaštvo da daju iskaz o prebijanju i otmici novinara. Policija i dalje radi na rasvetljavanju čitavog slučaja.

Inače, Nikola je tokom uspešne novinarske karijere uradio nebrojeno ekskluzivnih priča i intervjua o najvećim estradnim zvezdama.

 Nikolino prebijanje nema veze sa obavljanjem njegovog novinarskog posla

Rumenić je već bio žrtva nasilja

Nikolu Rumenića pre 13 godina pretukao je dečko pevačice Vanese Šoškić u predvečerje ispred hotela "Jugoslavija".

Tadašnji pevačicin dečko, izvesni Sajo, nezadovoljan tekstom objavljenim u tabloidu Svet ispod kog je, kako je tada navedeno Rumenić, greškom bio potpisan, fizički je nasrnuo na ovog novinara. Tom prilikom Nikola je zadobio brojne povrede po licu i telu, a levo oko mu je od posledica batinanja bilo potpuno zatvoreno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading