Kija bacila oko na političare: Mali je dobar frajer, snimiću duet sa Dačićem!

Autor: Vladimir Janković

Zabava

26.10.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar, nakon što je progovorila o aktuelnim političkim temama, rešila je da pređe na ocenjivanje izgleda političara i tom prilikom je otkrila da je član SPS i da sa predsednikom te stranke Ivicom Dačićem planira da snimi duet.

RepublikaFoto: youtube.com/FM Play
Kija Kockar

Nedavno gostovanje Kristine Kockar u emisiji "Hit tvit" izazvalo je burne reakcije u srpskoj javnosti, a mnoge poznate ličnosti iznele su sud o tome da bivša rijaliti-učesnica ne treba da govori na televiziji o bitnim političkim temama.

Kija je tada pričala o Kosovu i Evropskoj uniji, a nametnulo se pitanje da li vidi svoju budućnost u politici i da li će se učlaniti u neku od stranaka. Pevačica je za Srpski telegraf otkrila da je već dugo vremena član Socijalističke partije Srbije i da njenog predsednika Dačića izuzetno ceni.

Ostaću član SPS dok ne završim pesmu sa Ivicom, a Sinišu ne bih muvala jer je zauzet čovek, a to normalnim ljudima poput mene smeta, kaže pobednica "Zadruge 1"

RepublikaFoto: e-stock agency
Ivica Dačić

- U stranci sam kod Dačića! Samo se vi zezajte (smeh). Zaista sam u SPS, davno sam se upisala u stranku. Kada su me pozvali pre nekoliko godina za izbore, rekla sam im: "Ja nisam u stranci! Šta me zovete?" Oni mi odgovaraju: "Jeste, jeste." Kažem im: "Iščlanite me", a oni: "Ne može, morate da dođete lično..." Nikada nisam stigla lično da se iščlanim. Ostala sam tamo, upoznala sam Dačića i kul mi je... Niko me ne dira, nema linča nada mnom (smeh) - priznaje Kristina i dodaje da je razlog njenog političkog opredeljenja mogućnost snimanja zajedničke pesme sa prvim potpredsednikom Vlade:

Kija: Svi nešto Čedu Jovanovića potenciraju, ali svi muškarci Čedu potenciraju (smeh)

- Mogući je duet sa Dačićem, zato i ostajem u stranci.

Pošto se pevačica bacila na komentarisanje aktuelnih političkih pitanja, morali smo da saznamo ko od političara je po njenom mišljenju najbolji frajer. Kija je naglasila da većina muškaraca izdvaja predsednika Liberalno-demokratske partije Čedu Jovanović kao najpoželjnijeg, ali ona ne deli njihovo mišljenje, pa priznaje da joj se dopada ministar finansija Siniša Mali.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Siniša Mali

- Nemam nikoga... Svi nešto Čedu Jovanovića potenciraju, ali svi muškarci Čedu potenciraju (smeh), a ja ne znam. Siniša Mali je simpatičan - rekla je pevačica i objasnila da Malog ne bi komentarisala jer je u braku:

- Oženjen je čovek! Zauzeti muškarci smetaju normalnim ljudima.

Foto: Privatna arhiva

Susret bivše supruge i bivše ljubavnice

Kristina Kockar i Luna Ðogani našle su se na istom mestu pre dva dana, na proslavi trećeg rođendana IDJ TV, nekoliko metara jedna od druge, nakon dužeg vremenskog perioda. Bivša supruga i bivša ljubavnica pevača Slobodana Radanovića maksimalno su pokušavale da izbegnu susret licem u lice.

Dok je Kockareva davala izjave okupljenim novinarima, na crvenom tepihu se pojavila i Ðoganijeva sa dečkom Markom Miljkovićem i majkom Anabelom Bukvom. Luna je sa pratnjom strpljivo sačekala da pobednica "Zadruge 1" završi sa davanjem izjava kako bi i oni porazgovarali sa sedmom silom. Kockareva je zadržavala novinare kako njena ljuta suparnica ne bi došla na red, pa se u jednom trenu predomislila.

- Navikla je ona da čeka. Biću fina, pa ću je pustiti... Toliko je bilo tih ljubavnica da su kao grumen, što bih je ja izdvajala - izjavila je Kristina, a potom je na njeno mesto došla Đoganijeva, a na pitanje o Kristini dala je kratak odgovor:

- Čekala sam svoj red. Idem da se zabavim, na nju nemam komentar.

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Sloba ignorisao Lunu, a Kiju poljubio

Žurka IDJ TV okupila je na jednom mestu čuveni ljubavni trougao iz "Zadruge 1" Lunu Đogani, Slobodana Radanovića i Kiju Kockar. Ljute rijaliti-suparnice uspele su da na crvenom tepihu zaobiđu jedna drugu, ali Slobu nikako nisu mogle. Naime, Radanović je po ulasku na zabavu prišao separeu bivše supruge, pa je Kiju srdačno pozdravio, zagrlio, a zatim i poljubio. Za pozdrav ostala je uskraćena bivša ljubavnica Luna, koja je uprkos prisustvu dečka Marka Miljkovića osmatrala šta popularni pevač radi. Sloba je veče proveo u društvu svog menadžera, trudeći se da ignoriše znatiželjne poglede prisutnih i svoje dve bivše.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aga

26.10.2019 14:01

Ma neka snima ali od spotova nema zarade.

Odgovori 10 0