ŠOK ZA CELU SRBIJU! Pomirili se Sloba i Kija? Kockareva viđena sa koferom ispred pevačevog stana, Radanović sve priznao!

Autor: Telegraf

Zabava

23.10.2019

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednog od najpopularnijih mladih pevača Slobodana Radanovića novinarska ekipa zatekla je na snimanju spota za novu pesmu koja će, sudeći po njegovim rečima, napraviti emotivni bum na muzičkoj sceni.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović...

- Pesma je tužna, nije rađena kao autobiografska... Mnogo mi se dopala, prvenstveno što je tekst preemotivan. Ne postoji osoba na ovoj planeti koja se neće pronaći bar u nekom delu ove pesme, svi smo imali neku takvu priču - kaže Radanović.

Slobine komšije nedavno su progovorile i otkrile su da su viđale pevačevu bišu ženu Kristinu Kiju Kockar kod njega u stanu i to sa sve koferom.

- To je istina, da je jednom bila Kristina. Kako se ljudi sećaju toga?! Ja se ne sećam. (smeh) To je bilo pre skoro godinu dana, oni su rekli da smo mi kao bili zajedno, da je ona non-stop viđana u mojoj zgradi, a ona je možda pored tog puta bila još dvaput kod mene u stanu. I to nije bila sama nikada, nego sa našim zajedničkim prijateljima. Mislim da je tada izgubila, ili zaboravila negde, ključ, nije imala gde da prenoći. Tada smo bili u super odnosima i rekao sam joj da može da dođe da prespava, imala je svoj kofer i ponela ga je - kaže Radanović koga su komšije viđale i sa zgodnom crnkom koja ima tetovažu na ruci.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sloba i Kija...

- Ne znam na koju misle. (smeh) Šalim se! Možda su od dve spoijili jednu... U moj stan ne dolaze preterano često ljudi. Dolaze drugari, dolazile su i devojke, normalno, ne znam na koju su mislili - rekao je pevač.

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da je Radanović merkao stan u blizini zgrade u kojoj živi Anabela Atijas.

On kaže da je gledao stan u tom kraju, a ne u istoj zgradi, a na pitanje da li bi mu smetalo da mu, na primer, prve komšije budu bivša devojka Luna Đogani i njen dečko Marko Miljković rekao je sledeće: 

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Marko i Luna...

- Nemam problem ni sa kim. Oni žive svoj život, ja svoj. Meni je sve to normalno, verovatno bih imao možda neku odbojnost prema tom stanu, ali ne odbojnost prema njima što su oni tu, nego što će mene da opterećuje to i da mi se ceo život provlači: "Ti si namerno došao tu, ti ovo, ono", a ne zato što mi se stan svideo. Možda je najbolje da živim negde na selu, da kupim ovce da čuvam, krave i da imam svoju livadu i pašnjak. Mislim da će tako biti svi zadovoljni - objašnjava Radanović.

Pevač će za Novu Godinu nastupati sa Cecom Ražnatović u jednom prestoničkom hotelu, a sada je otkrio kako izgleda njihova komunikacija.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Ceca Ražnatović...

- Ne sad nešto preterano da se čujem sa njom... Kad imam neku pesmu pitam je za savet: "Šta misliš, kakva je ova pesma za mene?". Ona mi odmah kaže iskreno: "Ovo je za tebe, ovo nije za tebe, ovo je super". Uglavnom nam se komunikacija svodi na to kad ja tražim neko njeno mišljenje ili savet, ili kad čestitamo nešto jedno drugom - zaključio je Radanović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Žile

23.10.2019 17:41

Ne znam šta je Sloba priznao. Uopšte nije ozbiljno pričao. Lažov notorni.

Odgovori 20 1
Mina

23.10.2019 22:38

Bas ga je posavetolava sve hit do hita