Dokazali da su najpopularniji bend u regionu: Lapsus bend zapevali pred armijom fanova u Sarajevu!

Autor:

Zabava

22.10.2019

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakularnim koncertom pred više od dve hiljade ljudi u sarajevskom "Domu mladih" fantastični "Lapsus band" ponovio je uspeh od prošle godine i još jednom pokazao zašto nosi titulu najpopularnijeg benda u regionu.

Foto: Privatna arhiva
Emir Aličković

Momci iz muzičke senzacije koji već nekoliko godina obaraju rekorde na nastupima na insistiranje publike ukazali su nastup u prestonici Bosne i Hercegovine za koji se već nedeljama tražila karta više, a pre samog događaja pred dvoranom se stvorila kolona obožavalaca duga stotinu metara.

Ovoliku ljubav i poverenje Lapsusovci su opravdali izvevši svoje hitove poput "Budalo", "Hendikepiran", " Lažo", "Santa leda", "Skote još te volim" i mnogih drugih pesama koje su publiku bacile u delirijum. 

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Emir Lapsus

- Svaki put je izazov nastupiti u Domu mladih jer je ovo kultno mesto ali i uvek je sarajevska publika ta koja daje specifičnu emociju i atmosferu, i zato smo se potrudili da svi pamte ovaj naš koncert kao što ga mi sigurno nikada nećemo zaboraviti - rekao je frontmen benda Emir Aličković koji će sa kolegama ovih dana imati još mnogo posla jer ih osim unapred rasprodane jesenje turneje čeka i snimanje spota za pesmu "Žena mojih snova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading