Pun ko brod: Žika Šarenica kupio stan u najluksuznijem delu Beograda, a ONE će mu biti komšinice!

Autor: kurir.rs

Zabava

22.10.2019

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žika Nikolić nedavno je kupio stan u naselju Beograd na vodi, kompleksu koji je još u izgradnji, a za njega je izdvojio, kako tvrde izvori, oko 150.000 evra.

RepublikaFoto: Promo foto
Žika Nikolić

Jedan od najpopularnijih voditelja u Srbiji ovih dana ima mnogo obaveza, ne samo sa snimanjem emisija na TV Pink, nego i sa useljenjem u novi dom, u kojem će živeti sa suprugom Zoranom.

Zgrada u kojoj je Žikina nekretnina je tek završena i nalazi se svega pedesetak metara od reke Save.

Baš na tom mestu sreli smo se s Nikolićem prethodne nedelje, kada nam je i otkrio da je postao stanovnik luksuznog naselja u srcu Beograda.

- Useljavamo se ovih dana, evo baš danas supruga i ja smo došli ovde jer nam stiže nameštaj. U pitanju je manji stan, ali je jako lepo urađeno sve. Bez sumnje, ceo ovaj kompleks je zaista fascinantan i drago mi je što ćemo život nastaviti pored reke - rekao je Žika.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Beograd na vodi

Beograd na vodi polako postoje stecište poznatih ličnosti, s obzirom na to da je dosta njih u tom naselju pazarilo nekretnine. Među njima je i Viki Miljković, vlasnica tri velika stana u prvoj zgradi koj je izgrađena. Ona je bila oduševljena kada smo joj saopštili da je Žika njen novi komšija.

- Stvarno, pa to je lepa vest. Žika je moj drug 30 godina, naravno da mi je drago što ćemo biti komšije. Hvala vam što ste mi javili - rekla je Miljkovićeva.

RepublikaFoto: instagram.com/viki_miljkovic
Viki je se već uselila u luksuzno zdanje

I Danijela Vranić, koja je takođe kupila stan u tom naselju, kaže da je srećna što će konačno upoznati Žiku Šarenicu.

- On mi jedan od najomiljenijih voditelja. Nikad nisam imala priliku da ga sretnem, ali rado ga gledam na televiziji. Sad kad postajemo komšije, sigurno je da ćemo se viđati, a možda popijemo i kafu, kao prave komšije - izjavila je Vranićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading