Skandalozno ponašanje poznate pevačice: Merima opljačkala pokojnog bivšeg muža!

Autor:

Zabava

22.10.2019

03:15 >> 17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Merima Njegomir je 21. avgusta na Instagram profilu objavila tužnu vest da joj je bivši muž Milan Njegomir preminuo i tada svima stavila do znanja da je sa Milanom ostala u dobrim odnosima iako su već 23 godine razvedeni. Međutim, kako Srpski telegraf saznaje, poznata pevačica nije sačekala ni da joj se muž ohladi, već je odmah sa ćerkama uletela u njegov stan i pokupila sve dragoceno što je imao.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Merima Njegomir.

Naime, Milan je imao stan u centru Beograda, iz kojeg je Merima iseljena pre 23 godine, a on je u tom stanu čuvao istorijski vredna dokumenta, kao i brojne dragocenosti. Kako je Merima za to znala, još dok joj je bivši suprug bio u kapeli ona je sve to pokrala.

- Milan nikada nije verovao bankama još od vremena Jezde i Dafine i sve što je imao čuvao je u svom stanu u koferima. On je imao dva kofera sa svim važnim dokumentima i devizama. Naravno, za sve to je znala i njegova bivša žena Merima, koja je samo nekoliko sati nakon njegove smrti sa ćerkama uletela u njegov stan i pokrala sve dragocenosti - kaže naš izvor i objašnjava da je pevačica sve vreme nakon sahrane bivšeg muža slala lažnu sliku za javnost, gde je ona predstavljena kao jadnica, a u stvari je prevarant.

 Rodbina pokojnog Milana pokrenula krivične prijave protiv Merime, Milice i Ljubice Njegomir, a istragu pokreće i nadležno tužilaštvo

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Merima Njegomir

- Nije prošla ni sedmica, a Merimine ćerke su intabulirale stan Milana Njegomira, to jest prevele su nekretninu na svoje ime iako je Milan imao ukupno šestoro dece. Taj stan u centru Beograda vredan je više od 350.000 evra - završava dobro upućen izvor i dodaje da se Merima sa ćerkama tereti za insceniranu provalu Milanovog stana.

 Pevačica je sa ćerkama tražila da se otključa soba u kojoj je Milan decenijama čuvao dva kofera sa devizama i dokumentima

- Bliska rodbina pokojnog Milana Njegomira pokrenula je krivične prijave protiv Merime Njegomir i njene dve ćerke Milice i Ljubice, sa sumnjom da su one inscenirale provalu u pokojnikov stan, a istragu pokreće i nadležno tužilaštvo.

Podsećamo da Merima prima dve penzije i platu na RTS. Pevačica, pored mesečnih primanja iz PIO, dobija još 50.000 dinara jer je zaslužni umetnik, a ima i lični dohodak na Javnom servisu.

Foto: instagram.com/njegomirmerima

Merima: Što bih obijala Milanov stan kada imam ključ!

Prokomentarišite mi krivične prijave podnete protiv vas i vaših ćerki Ljubice i Milice zbog nezakonitog preuzimanja pokretnih stvari iz stana u Svetozara Markovića, kao i takozvano obijanje i provalu?

- Zašto bih ja obijala i radila to što navodite, zašto bih obijala stan moje dece, s kojom sam u odličnim odnosima i s kojima, što kažu, živim u ljubavi. Pa, ja imam ključ tog stana. To je stan u kojem borave moja deca. Provale je bilo, a kamere su snimile i trebalo bi da se obelodani ko je provalnik. To je uradio neko ko je kriminalac dok je moja ćerka izašla da prošeta psa. Što bismo mi koji imamo ključ obijali stan. Ne znam šta hoćete da kažete, ali naslućujem ko stoji iza svega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading