Đoganijeva bila u šemi sa Stefanom Karićem! Osman Karić opasno razvezao jezik, a ovo je razlog zbog kojeg više ne podržava Đoganijevu!

Autor: Telegraf

Zabava

21.10.2019

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić, otac Stefana Karića, učesnika "Zadruge 3", u poslednjem intervjuu ispričao je zbog čega je prestao da podržava Lunu Đogani, iako joj je bio i više nego strastvena podrška tokom trajanja prve sezone spomenutog rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Osman Karić...

Na početku razgovora, on je istakao da je "čovek trenutka", te da Đoganijevu "niti voli niti mrzi", nego da njegova podrška zavisi od njenih postupaka.

- Ona je čak bila i u mojoj kući. Tada mi je obećala da neće ulaziti u rijalitije. Posle toga me je razočarala kada je počela da se zabavlja sa Markom Miljkovićem, pa onda ona kupatila i tuš-kabine... U "Zadruzi 2" je bila još i gora nego u prvom serijalu!

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Marko i Luna...

Osman je podvukao da je uveren u to da Marko nema osećanja prema Luni, a potom se osvrnuo i na Anabelu Bukvu.

- Sa Anabelom sam bio u kontaktu do polovine "Zadruge 2", a onda smo prekinuli kontakt. Nismo se svađali, samo smo prestali da se dopisujemo.

Na kraju razgovora, Karić je otkrio da su njegov sin Stefan i Đoganijeva razmenjivali nežnosti.

RepublikaFoto: instagram.com/karic_stefan
Stefan Karić...

- Ne bih pričao o tome. Moja neka saznanja su da je došlo do poljupca, a da li sam u pravu ili nisam, to samo oni znaju. Kad Stefan izađe iz rijalitija, pitajte njega, mada on ne govori ništa, kao zatvorena knjiga je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Slavko

21.10.2019 10:10

Tata sa Anabelom a sin Stefan sa Lunom. To smo naslućivali.

Odgovori 13 1
mima

21.10.2019 11:44

da li ce se neko javiti da nije bio sa lunom

Odgovori 14 0